‘Maan laat heel bewust haar billen zien bij Beau, ze is zó’n aansteller’

Maan de Steenwinkel is een enorme aansteller. Ze liet in de talkshow van Beau van Erven Dorens ook heel bewust haar billen zien. Dat zegt LINDA-columnist Stéphanie Hoogenberk in haar podcast.

Maan de Steenwinkel © Lago di Beau

De aflevering met Maan de Steenwinkel was hét dieptepunt van de serie Lago di Beau, het programma waarin Beau van Erven Dorens bekende collega’s interviewde aan het Comomeer. Althans, dat vindt LINDA-columnist Stéphanie Hoogenberk. “Ze is een ongelooflijke aansteller”, briest ze in haar podcast De Shitshow.

Ongelooflijke aansteller

Maan was al vanaf de eerste minuut irritant, vindt Stéphanie. “Maan komt op bezoek bij het Como. Nou, ze vindt het gewéldig, práchtig. ‘Oh wat is het hier mooi.’ En dan gaat ze met Tijl Beckand. Echt iemand waarvan je denkt: is er nog iets dat we van hem moeten weten?”

Het is een ontzettend onechte meid, vindt Stéphanie. “Maan is een ongelooflijke aansteller. Iedereen zegt: ‘Wat is dat toch met Maan?’ Nou, dat is het punt: ze is een ongelooflijke aansteller. Ze is niet echt. Ze ziet er hartstikke goed uit, ze schijnt ook nog intelligent te zijn want ze heeft gymnasium gedaan en ze kan goed zingen, maar ze stelt zich aan.”

Ontzettend raar

Het aanstellen gebeurt voortdurend, vervolgt Stéphanie. “Ze zegt ook dat ze een heel goede band heeft met ‘haar papa en haar mama’. Mama gebruik je tegen je moeder zelf en mensen die je moeder heel goed kennen, maar ik ga tegen jou toch niet over mijn moeder zeggen ‘mama’? Dat is toch ‘mijn moeder’? Dat vind ik zó ontzettend raar.”

Maan vertelde in het programma ook dat ze altijd gaat facetimen met haar moeder als ze ’s avonds gaat eten, zodat het net lijkt alsof ze samen aan het eten zijn. “Dan zegt Beau, echt blóedserieus, alsof het echt een epiphany is: ‘Het lijkt wel alsof jullie vriendinnen zijn.’ Dan zegt Maan: ‘Ja, wij zijn wel echt vriendinnetjes.’”

Maans billen

Welke opdracht denkt Stéphanie dat Beau van Erven Dorens heeft meegekregen? “Probeer op een of andere manier gewoon een mooi shot te krijgen van Maan in een yogapak.”

Dat is gelukt, zegt ze. “Op een gegeven moment gaat ze yoga doen en dan zie je haar billen zo in dat yogapak. Ook daarvan zie je dat ze zich op die manier aan de camera toont zodat alles goed te zien is. Er is heel goed over nagedacht hoor. Dat is dan voor de mannelijke kijkertjes. Het is totaal absurd. Alles hieraan is totaal absurd.”

Fragment

De promo van Maan en Tijl in Lago di Beau:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen