Wéér Voice-coach in opspraak: Glennis Grace opgepakt door politie

Er is alwéér een coach van The Voice of Holland in opspraak, namelijk Glennis Grace. Ze is samen met haar zoon opgepakt door de politie vanwege het mishandelen van Jumbo-personeel.

Glennis Grace © RTL

Glennis Grace heeft weer eens ordinair lopen herrieschoppen. “Volgens een spion is Glennis Grace gisteravond aangehouden met haar zoon. Glenda en zoon waren eerder op de avond in Jumbo Westerstraat en zoon stak midden in de winkel een peuk op (spoor jij?)”, meldde Yvonne Coldeweijer aan het begin van de middag.

Mishandeld

Wat gebeurde er toen? “Een Jumbo-medewerker heeft hem toen uit de winkel gezet en Glenda en zoon hebben tijdens dit incident Jumbo-medewerkers mishandeld en bedreigd.”

Heftig. “Later zijn Glenda en zoon met wat andere mensen teruggekomen (WTF) en is het conflict hoog opgelopen. Hierbij werden nog meer medewerkers door Glenda en de groep bedreigd en mishandeld.”

Overvalarm

Dat het 15-jarige zoontje van Glennis geen lieverdje is, is een tijdje geleden al aangetoond door RoddelPraat. Ook dat ging over zware misdragingen en bedreigingen.

Nu zijn ze wel héél erg over de schreef gegaan. “Jumbo-medewerkers hebben rond 21u het overvalalarm ingedrukt, waarna politie ter plaatste kwam. Drie tot vier mensen zijn aangehouden, waaronder Glenda. Of ze nog steeds vast zit, is onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.”

Politie bevestigt

Yvonne heeft aan RTL Boulevard gevraagd om de zaak te verifiëren en daar heeft de showrubriek gehoor aan gegeven. De politie laat aan het programma weten dat er drie verdachten zijn aangehouden voor vernieling, bedreiging en mishandeling van personeel.

De advocaat van Glennis bevestigt het nieuws aan De Telegraaf. Volgens hem heeft de zoon aan Glennis verteld dat hij zonder enige waarschuwing vooraf ’vrijwel meteen mishandeld is’ door medewerkers van de Jumbo toen hij daar een elektronische sigaret opstak.

“Toen onstond een soort vechtpartij, waarbij meerdere medewerkers zich met geweld tegen hem hebben gericht. Hij vertelt dat hij daarbij geduwd is en met zijn hoofd tegen een kast of een stelling is aangekomen.”

Knokploeg

Getuigen laten van zich horen bij AT5. Ze kwam binnen en schreeuwde: ‘Wie heeft er aan mijn kind gezeten?’”

De sfeer zou heel dreigend geweest zijn. “Ik zag Glennis Grace binnenkomen met een groep mensen. Het zag eruit als haar persoonlijke knokploeg. Zij stond erbij om het op te hitsen.”

“Ik zag een man op een medewerker zitten. Ze hebben hem op de grond gelegd en in zijn gezicht geslagen. Het zijn allemaal nog hele jonge medewerkers. (…) Er was iemand met een blauw oog en ik zag iemand met een bloedneus. (…) Ik vind het vreselijk laf.”

Aangifte

Yvonne deelt een reactie van Jordy, die in contact zegt te staan met een van de getroffen Jumbo-slachtoffers. Jordy: “Ik kan het bevestigen. De Jumbo-medewerker die de zoon van Glennis Grace naar buiten heeft begeleid omdat hij een sigaret opstak in de winkel, en daarna twee keer in elkaar geslagen is, is de zoon van een vriendin van me.”

Wat gaat de mishandelde jongen doen? “Hij is vandaag aangifte gaan doen tegen Glennis en haar zoon”, zegt Jordy.

Yvonne voegt toe: “Besef dat dit gewoon om een nette scholier gaat, die volgens mijn bron zelf geen geweld heeft gebruikt en heel erg is geschrokken.”

Het bewuste Jumbo-filiaal laat aan De Telegraaf weten dat vier medewerkers gewond zijn geraakt. “Dat is heel heftig”, zegt de filiaalmanager. “De angst zit er goed in.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen