Tino Martin verdedigt Lil’ Kleine na vermeend huiselijk geweld

Tino Martin heeft in de zomer wagonladingen kritiek gekregen op zijn duet met Lil’ Kleine. Hij vindt de verhalen over vermeend huiselijk geweld echter geen bezwaar. “Ze hebben het ontkend?”

Tino Martin, Jaimie Vaes en Lil' Kleine © SBS, Instagram

Lil’ Kleine werd in mei opgepakt door de Spaanse politie na een geweldsincident in een hotel op Ibiza. Hij zou daar geweld hebben gepleegd tegen zijn vriendin Jaimie Vaes. Ze namen vervolgens een bizar filmpje op waarin ze fysiek geweld ontkenden, maar de lichaamstaal van Jaimie sprak boekdelen. Hij greep haar in het filmpje bij haar mond.

Kritiek op Tino

Menig BN’er wil zich sinds dat incident niet meer associëren met Lil’ Kleine. Zo plaatsen Bas Smit en Nicolette van Dam bewust geen selfies met de rapper op hun eigen Instagram-pagina. Voor Tino Martin ligt dat anders; hij lag afgelopen zomer enorm onder vuur vanwege zijn samenwerking met Jorik Scholten, zoals Lil’ echt heet.

Dat was lastig, blikt Tino terug in een interview met Shownieuws. “Ik zou een leugenaar zijn als ik zou zeggen dat het niks met mij doet. Ik ben niet iemand die het opzoekt. Ik ga niet naar een of ander platform toe om eens te kijken wat er over mij gezegd wordt. Maar soms krijg je natuurlijk wel iets onder je neus, van: ‘Moet je eens kijken wat ze over je zeggen.’”

Geen spijt

Tino, die inmiddels zo rond is dat hij zelf wel in zijn kerstboom kan gaan hangen, heeft er geen spijt van. “Ja, niemand is van staal en dat is natuurlijk niet leuk, maar die plaat met Kleine vond ik gewoon zo’n tof nummer. Ik geloofde honderd procent in dat nummer en hij ook.”

We moeten Lil’ Kleine gewoon op zijn woord geloven, aldus Tino. “Als er op een gegeven moment bepaalde dingen worden gezegd over iemands privéleven en er worden dingen gesuggereerd die door beide partijen worden ontkend, dan is het toch klaar?”

Niet moeilijk doen

Je moet gewoon niet zo moeilijk doen over dat vermeende huiselijk geweld, vindt Tino. “Wie ben ik om daar verder moeilijk over te doen? Als ik een man en vrouw samen zie en die allebei zeggen: ‘Zo is het niet gegaan’, en die nu nog steeds hand in hand samen in Dubai zitten en iedereen is gelukkig… Wat is er dan verder aan de hand?”

Tino, die kennelijk geen enkel idee heeft dat de meeste slachtoffers van huiselijk geweld gewoon bij hun partner blijven, ergert zich eraan: “Waar maakt iedereen zich druk om? Ik heb gewoon gezegd: ‘Die plaat gaan we gewoon doen, klaar.’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tino Martin denkt dat er 'niets aan de hand is' aangezien Jaimie en Lil' Kleine weer samen zijn. Kortzichtig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen