André Hazes jr. betrapt in club: ‘Hij zit nu alweer aan de alcohol’

André Hazes jr. heeft dit weekend behoorlijk genoten van het uitgaansleven. Omstanders hebben foto’s genomen en die aan de juicekanalen gestuurd. En wat blijkt? “Hij zit alweer aan de alcohol.”

André Hazes jr. © William Rutten (m), Instagram

Na een geruchtmakende zomer waarin hij van afkickkliniek naar afkickkliniek hopte, leek André Hazes jr. de rust te hebben gevonden. Niets is minder waar: André sprong dit weekend direct in de auto om te gaan stappen toen de clubs weer openden na een lange coronalockdown. Hij werd gespot in de Chin Chin. Met drank in zijn hand.

André in Chin Chin

De zaterdagavond van André begon in het Amsterdamse restaurant La Brochette, waar Dries Roelvink kind aan huis is. De beelden werd gedeeld door Yvonne Coldeweijer: “De vriendin van Rachel was gister jarig en dat werd gezellig gevierd in La Brochette. André was er ook bij en genoot zichtbaar van het doorprikken van ballonnetjes met zijn ijsfonteintje.”

De collega’s van Juice Channel onthulden waar hij daarna opdook, namelijk in de club Chin Chin in Amsterdam: “André Hazes heeft ook genoten van ‘De nacht staat op’. Hij is samen met Wesley Sneijder door een van onze volgers gespot in de Chin Chin! In de volgende stories delen wij foto’s die een volger heeft gemaakt voor ons.”

Zanger drinkt weer

Het is duidelijk dat André het drinken weer heeft opgepakt, melden de juicekanalen. “André Hazes heeft een biertje in zijn hand en dat is zeker geen o.o-biertje”, aldus Juice Channel.

En Yvonne: “Yesss het klopt inderdaad dat André met Wesley Sneijder na het feestje in La Brochette naar Chin Chin is gegaan. Als dit geen 0.0-biertje is kunnen we toch concluderen dat je VOOR SAUS al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten André! Om te janken.”

Stories

De stories van Juice Channel:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen