Bas Smit en Nicolette van Dam vermijden associatie met Lil’ Kleine

Bas Smit en Nicolette van Dam lijken er bewust voor te kiezen om iedere associatie met de omstreden rapper Lil’ Kleine te vermijden. En dat terwijl ze een vriendschappelijke band onderhouden.

Lil' Kleine © Instagram

Het imago van Lil’ Kleine is volledig naar gort. De vermeende mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes is nog maar net achter de rug of hij is alweer in opspraak vanwege een andere mishandelingszaak. De rapper moet zich in januari namelijk voor de rechter verantwoorden voor de mishandeling van een 28-jarige man in Amsterdam.

Lil’ Kleine gedist

Dat Lil’ Kleine ondertussen vrolijk door blijft rappen wekt alom verbazing, onder meer bij Patty Brard. Hij blijft maar podia aangeboden krijgen, onder meer door Bas Smit en Nicolette van Dam. Zij organiseerden ook deze zomer weer de concertserie De Amsterdamse Zomer en daar zong Lil’ Kleine afgelopen weekend zijn duet met Tino Martin.

Achter de schermen hing Lil’ Kleine helemaal om Bas en Nicolette heen en dat postte hij ook op zijn socials (zie foto). Insta-addicts Bas en Nicolette plaatsen dat soort fotootjes normaal gesproken altijd door op hun eigen kanalen, maar daar zagen ze nu van af. De reden laat zich raden: gezien worden met Lil’ Kleine is imagotechnisch gewoon heel dom.

Smakeloos

Ook Tino Martin, die momenteel een single met Lil’ Kleine aan het promoten is, ligt ernstig onder vuur. Zo is hij niet alleen keihard aangevallen in Shownieuws, maar krijgt hij ook een draai om zijn oren van zijn eigen fans. Die vinden het smakeloos dat hij optreedt met iemand als Lil’ Kleine.

Bas en Nicolette pakken het imagotechnisch iets slimmer aan, maar een beetje hypocriet is het natuurlijk wel. En dat valt ook online juice channels op: “Normaal reposten ze alles, maar deze slaan ze even over. Heel verstandig van Nicolette en Bas om Lil’ Kleine niet te reposten. Ik bedoel: daar wil je toch niet mee geassocieerd worden?”

Instagram

Vorig jaar durfde Bas de associatie met Lil’ Kleine nog wél aan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bas Smit en Nicolette van Dam reposten normaal gesproken alles, maar niet hun selfies met Lil' Kleine. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen