‘Jaimie Vaes blijft bij Lil’ Kleine vanwege chantage met videobeelden’

Jaimie Vaes zorgt bij veel mensen voor gefronste wenkbrauwen: waarom blijft ze in hemelsnaam samen met Lil’ Kleine? Doet ze dat alleen voor het geld? Volgens Juice Channel speelt er iets anders.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Lil’ Kleine heeft zaterdagavond zijn vriendin Jaimie Vaes mishandeld, blijkt uit beelden die op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer zijn verspreid. De rapper is opgepakt door de politie, maar dat lijkt vooralsnog vooral goed voor zijn imago van bad boy. De eerdere mishandeling van zijn vriendin op Ibiza, heeft Lil’ Kleine zelfs een hitalbum opgeleverd.

‘Hoe lang nog, Jaimie?’

Veel mensen vragen zich inmiddels af: waarom blijft Jaimie in vredesnaam bij Lil’ Kleine? “Meid, Jamie Vaes, is het nou niet een keer genoeg geweest? Hoeveel langer wil jij jezelf nog zo laten behandelen en mishandelen?”, zegt Daniëlle van Aalderen, de ex-manager van Lil’ Kleine, bijvoorbeeld op Instagram.

Daniëlle vindt dat Jaimie nu echt haar koffers moet pakken. “Als jij nu niet kiest voor jezelf en je zoontje, dan ben jij geen moeder maar een loeder. Dit is geen gezonde situatie voor een kind! Wat ben jij, Lil’ Kleine, in godsnaam aan het doen? Jij hebt echt een aantal corrigerende tikken nodig gap!”

Slechte moeder

Het is niet de eerste keer dat Jaimie het verwijt krijgt een slechte moeder te zijn als ze bij Lil’ Kleine blijft. “Dat twee volwassenen elkaar de vernieling in helpen, mijn zegen hebben ze. Maar er is hier ook een klein kind in het spel”, zei Angela de Jong bijvoorbeeld na de mishandeling op Ibiza.

Daar was Jaimie’s goede vriend Koen Kardashian woest over: “Het is vreselijk wat haar nu overkomt. Dat dit al gebeurt is één ding, publiekelijk aan de schandpaal worden genageld en mensen die twijfelen over haar kunnen als moeder is een ander ding. Ik ken Jaimie als iemand die leeft voor haar kindje. Lio is haar alles.”

Chantage

Maar waarom blijft Jaimie dan toch bij Lil’ Kleine? Volgens het goed geïnformeerde Juice Channel, dat gisterenavond als eerst de arrestatie van de rapper kon laten zien, is er chantage in het spel.

Juice Channel: “Wij hebben zojuist van betrouwbare bronnen gehoord dat Lil’ Kleine in het bezit is van beeldmateriaal waarop Jaimie Vaes te zien is. Volgens onze bron zou zij op deze beelden dingen doen die haar moederschap in gevaar zou kunnen brengen.”

Lil’ Kleine dreigt

Jaimie wil koste wat kost voorkomen dat deze beelden in de openbaarheid verschijnen, stelt Juice Channel. “Dit is ook een van de redenen dat Jaimie Vaes ondanks alle ellende bij Lil’ Kleine blijft, hij dreigt namelijk deze beelden openbaar te maken als zij hem verlaat..”

Vorig jaar lekte een filmpje uit waarin Jaimie en haar vriendin zeggen dat ze ‘op zoek gaan naar cocaïne’. Door Shownieuws zijn zij en bestie Estelle Cruijff twee enorme snuifdozen. Of het filmpje dat Lil’ Kleine in bezit zou hebben ook met drugsgebruik te maken heeft, is onduidelijk.

Update

Bestaat chantagefilmpje Jaimie Vaes echt? ‘Ze gaat hierop heel ver’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Jaimie Vaes voor de veiligheid van haar kind moet kiezen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen