Estelle Cruijff en Jaimie Vaes keihard beschuldigd van drugsgebruik

De influencende vriendinnen Estelle Cruijff en Jaimie Vaes zijn gisteren in het programma Shownieuws neergezet als twee enorme snuifdozen. “Het blijft daar niet bij een zoete witte wijn met ijs.”

Koen Kardashian en Bart Ettekoven © Instagram, Shownieuws

Estelle Cruijff en Lil’ Kleine’s vriendin Jaimie Vaes behoren tot de leegste mediapersoonlijkheden van Nederland. Dag in dag uit laten ze aan de rest van het land zien hoe ze in hun bikini rondlopen op Ibiza. De afgelopen weken deden ze dat samen met realityster Koen Kardashian, maar hij is nu naar Zuid-Afrika vertrokken om af te kicken.

Feesten op Ibiza

Als Koen straks terug is, doet hij er goed aan om het contact met Estelle en Jaimie te verbreken, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws. Hij vreest dat Koen anders gewoon cocaïne blijft gebruiken. “Dat is het eerste wat je moet doen als je verslaafd bent: afscheid nemen van de club van vrienden waar je die rotzooi mee gebuikt.”

De verslavingskliniek waar Koen terechtkomt, zal hem dat ook dringend adviseren, verwacht Bart. “Ik denk dat ze hem in die kliniek gaan vertellen dat hij afscheid moet gaan nemen van dít clubje.”

Afscheid van snuifdozen

Je moet je niet omringen met snuifdozen, wil Bart zeggen. “Ik denk dat het misschien wel einde vriendschap is met Estelle en Jaimie Vaes en al die andere zogenaamde nepvrienden. Dit gaat anders natuurlijk niet goed komen als hij weer terug in dat clubje stapt en zij allemaal lekker doorgaan met hun oude leventje.”

Anouk Smulders geschokt: “Daarmee zeg je dat dat allemaal gebruikers zijn.”

Bart: “Deze mensen die ik noem?”

Anouk: “Ja. Ik wil niet zeggen: die wel en die niet.”

Bart: “Hij gaat om met mensen die heel veel drugs gebruiken, ja.”

Witte wijn met ijs

Dyantha Brooks vraagt het vervolgens iets specifieker aan Bart: “We hebben het hier even over de foto met Estelle en Jaimie Vaes. Jij zegt: ‘Dat clubje.’ Dat zouden dus die vrienden zijn die hij niet meer moet bezoeken?”

Bart: “We weten in het circuit wel dat daar meer dan alleen een zoete witte wijn met ijs wordt gedronken op een leuke avond op Ibiza, ja.”

Dyantha geschrokken: “Ja…”

Heftige consequenties

Bart: “Ik ben benieuwd of hij het kan, hè? Want anders kan hij nog twintig keer naar Zuid-Afrika vliegen, maar als je geen afstand neemt van die oude club… En gaat hij dat doen? Die vrienden zorgen ook voor zijn werk, hè? Want hij zit ook in die reallifeserie met Jaimie Vaes. Het heeft dus heftige consequenties.”

Het is in elk geval duidelijk dat Estelle en Jaimie geen goede invloed hebben, meent Bart. “De laatste weken circuleren er ook allemaal rare filmpjes van hem op het internet, waarin hij in een soort vrouwenlingerie mannen probeert te verleiden of wie dan ook. Echt wel dingen dat je denkt: hij is een beetje de weg kwijt.”

Moeder van Koen

Het lijkt erop dat Bart een gevoelige snaar raakt, want de moeder van Koen haalt indirect ook keihard uit naar Estelle en Jaimie. Zij bedankt in een Instagram-post de vrienden ‘die er voor hem zijn’. Ze heeft het dan over Anna Nooshin en haar zus, Thomas Dekker, Kim Feenstra en ene Jasper en Eva.

Estelle en Jaimie worden nadrukkelijk níet genoemd. Dat kan erop wijzen dat de moeder van Koen niet erg gelukkig is met hun invloed. Ze wenst haar zoon in elk geval sterkte: “Ik hou van jou, en ook dit ga je overwinnen.”

Beelden

De huilende Koen en het bericht van zijn moeder:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen