André Hazes jr. duikt weer op: ‘Hij heeft rookverslaving opgepakt’

André Hazes jr. is gisterenavond samen met zijn moeder Rachel uit eten gegaan bij The Harbour Club in Vinkeveen. Op een foto is te zien dat hij weer is begonnen met roken, meldt Yvonne Coldeweijer.

Yvonne Coldeweijer en André Hazes jr. © YouTube, Instagram

Yvonne Coldeweijer is veruit de best geïnformeerde Hazes-watcher van Nederland. De laatste ontwikkelingen zijn volgens haar dat André Hazes jr. en Monique Westenberg het officieel weer samen willen proberen. Vanwege imagotechnische redenen wil Monique dat echter nog even geheimhouden, aldus de beruchte showbizzhyena.

Tweede kindje

Waar André en Monique druk mee zijn? Een tweede zwangerschap, hintte Yvonne afgelopen weekend. Nu zegt ze daarover: “Nadat ik een paar dagen geleden cryptisch probeerde te posten dat ik heb gehoord dat André en Monique willen gaan voor een tweede kind, lijkt er iets te zijn gebeurd.”

André heeft gisteren namelijk kortstondig zijn Instagram-profiel op openbaar gezet en dat viel showbizzwatchers direct op. “Monique post al een aantal dagen niks meer en André heeft zijn account weer openbaar gezet.”

Geen accessoire

Wat betekent dat? “Er speelt dus iets, maar wat…? Heb ik juice gebracht die bepaalde familieleden zelf nog niet wisten? Een kind is geen accessoire natuurlijk en vorige maand had André nog een relatie met iemand anders (wie was dat ook alweer, lol) en drie maanden daarvoor weer iemand anders.”

Ze vervolgt: “Er is al een kind wat constant de dupe is geweest van zijn keuzes. Misschien is zijn moeder geflipt? Heeft hij zich toch bedacht? Who knows… to be continued.”

Rokende André

Plotseling dook André gisteren aan het eind van de dag op bij The Harbour Club in Vinkeveen, meldt Yvonne. Ze heeft daar een foto van online geplaatst. “De ruzie tussen Rachel en André is bijgelegd! Ze gingen vanavond gezellig samen uit eten bij Harbour Club Vinkeveen.”

Het valt Yvonne op dat André weer rookt. “Krijg veel reacties over de uitstraling van André. Hoe hij uit de kliniek kwam was zo fris en nu kijkt hij weer zo dof. Lijkt ook wel ineens 10 jaar ouder. Ook heeft hij jaren niet meer gerookt en is hij blijkbaar weer begonnen…”

Stories

Enkele stories van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Na een zomer vol afkicken: denkt u dat André Hazes jr. überhaupt te redden is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen