‘André Hazes jr. wil het officieel weer proberen met Monique Westenberg’

André Hazes jr. wil het tien maanden na zijn laatste breuk met Monique Westenberg dan toch écht weer gaan proberen met de moeder van zijn kind. Dat meldt Hazes-autoriteit Yvonne Coldeweijer.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Het is alweer tien maanden geleden dat André Hazes jr. zijn knipperlichtgeliefde Monique Westenberg voor de laatste keer aan de kant zette. Hij ruilde haar aanvankelijk in voor Sarah van Soelen, maar zij werd uiteindelijk weer ingeruild voor Anne Rose Zonneveld. Die heeft hij echter óók alweer aan de kant gezet.

Verhuizing gaat niet door

We hebben nu al even geen Hazes-nieuws meer gekregen van Yvonne Coldeweijer, maar op de dag de Voice-rel tot een apotheose komt, brengt ze nieuws. “Naar verwachting zal vanmiddag de pleuris uitbreken. Daarom tussendoor even wat luchtig Hazesnieuws. Je zou ‘m bijna gaan missen”, grapt ze op haar Instagram-kanaal.

Het was de bedoeling dat André samen zou gaan wonen met Anne Rose in Vinkeveen, maar nu ze uit elkaar zijn heeft André geen zin meer om te verhuizen. “De verhuizing van André naar zijn nieuwe huis in Vinkeveen gaat niet door. Hij stelt het uit tot na zijn reis naar Amerika.”

André naar Florida

Wat gaat hij in Amerika doen? “Er staat nog een maand naar Florida op de planning, zoals ik in november al meldde. Hij wil zogenaamd alleen gaan, maar zijn omgeving gelooft niet dat hij dit ook echt gaat doen. Maar André gaat dus vooralsnog niet meer in Vinkeveen wonen.”

Hij gaat in elk geval niet met Anne Rose. “Tegen Anne Rose heeft hij gezegd dat hij het rustig aan wil doen. Dus zij denkt dat het nog steeds een soort van ‘aan’ is. Tegen anderen zegt hij dat het over is. Zijn auto is zondag nog wel bij Anne Rose voor de deur gespot. Verder is hij de hele week bij Moon. Wel een eerlijke gozer, die André.”

Proberen met Moon

Volgens Yvonne is het nu officieel: André wil een herkansing met Monique. “Hij wil het officieel weer gaan proberen met Moon. “Dat pikt zij nooit!”, zou je denken. Jawel hoor. Zij ook met hem.”

De pers heeft er nog geen lucht van gekregen. “Ze houden het nog zoveel mogelijk geheim, dus hun omgeving mag dit nog niet weten. Gelukkig ben ik er ook nog. Graag gedaan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. verslindt de ene na de andere vriendin. Begrijpt u dat daar nog dames intrappen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen