‘Monique Westenberg wil hereniging met André Hazes jr. geheimhouden’

Monique Westenberg wil haar hereniging met André Hazes jr. vanwege imagotechnische redenen nog even geheimhouden. Dat zegt Hazes-autoriteit Yvonne Coldeweijer in een Instagram-post.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Yvonne Coldeweijer onthulde een dikke week geleden dat André Hazes jr. het officieel weer wil proberen met Monique Westenberg, maar volgens Story-baas Guido den Aantrekker is dat onzin. “André wil de komende tijd just alléén zijn, en aan zichzelf werken als mens”, schrijft de bladenmaker, die ooit door André gevraagd is om zijn stiefvader te worden.

Terug bij af

Guido stelt dat Yvonne onzin uitkraamt. “Toen hij vorige week een paar keer bij zijn zoon op bezoek was, struikelden de online roddelplatforms over elkaar heen om te kunnen roepen dat het tóch weer aan is met Monique een situatie die ze wekelijks afkondigen in de hoop ooit nog eens gelijk te krijgen.”

Van blijven slapen bij Monique is echter geen sprake, aldus Guido. “André heeft binnen eigen kringen allang laten weten warme gevoelens voor Monique te blijven koesteren, alleen al omdat hij een kind deelt met haar, maar dat hij weer terug af (lees: de situatie waarin hij eenvoudigweg niet gelukkig was) zou zijn als hij voor de derde keer voor haar zou kiezen.”

Leven met Moon

Monique is de enige die hoopt dat dit zal gebeuren, aldus Guido, maar volgens hem achten vrienden die kans ‘nihil’.

Het is duidelijk dat Guido slechte bronnen heeft, reageert Yvonne op haar Instagram-kanaal. “André is op vakantie in Amerika en als hij terugkomt gaat hij rustig weer opnieuw zijn leven opbouwen met Moon.”

Ze vervolgt: “Ik zie veel juicekanalen en roddelbladen die mijn verhaal willen ontkrachten. Dat komt omdat ze de verkeerde bron hebben. Sorry, maar je kan alleen goed juicen als je van alle spelers de motieven kent.”

Geheimhouden

André en Monique willen dit namelijk nog even geheimhouden, weet Yvonne. “Monique wil niet dat iemand het al weet (nogal voor schut om iemand voor de zesde keer terug te nemen) en Rachel wil niet dat die twee weer samen komen. Vandaar dat je af en toe wat tegenstrijdige verhalen voorbij ziet komen.”

“André zou een eigen woning gaan huren in Vinkeveen, maar heeft in ieder geval zijn verhuizing ‘on hold’ gezet. Ik kijk er niet raar van op dat als hij terugkomt, dat hij weer intrekt bij Moon.”

Comeback

Tijdens zijn reis in Amerika wordt André vergezeld door zijn vaste cameraman. “Ik heb begrepen dat hij zijn docu gebruikt om straks een comeback te maken. André blijft André. Hij kan echt niet zonder onze aandacht, want hij heeft geen eigen identiteit”, aldus Yvonne.

“Van een burn-out is nog steeds geen sprake. Wel van een hardnekkige verslaving. Daar werkt hij momenteel hard aan en hij wil Moon ook graag betrekken bij zijn proces. Dat vind ik trouwens wel heel knap.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden als André Hazes jr. in 2022 weer volop terugkeert in de media?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen