Yvonne Coldeweijer: ‘Marco Borsato, blijf met je tengels van kinderen af!’

Yvonne Coldeweijer heeft met walging gekeken naar de BOOS-aflevering over het wangedrag achter de schermen van The Voice of Holland. Ze kotst met name op het gedrag van Marco Borsato.

Yvonne Coldeweijer en Marco Borsato © YouTube, William Rutten

Er is sinds de BOOS-aflevering over het wangedrag bij The Voice of Holland vooral controverse over Ali B, omdat er tweemaal aangifte van verkrachting tegen hem is gedaan. “De laatste maanden is mij al eerder duidelijk geworden dat Ali B op deze manier te werk gaat”, reageert showbizzhyena Yvonne Coldeweijer op haar YouTube-kanaal.

Walgen van Marco

Yvonne is niet verrast. “Het is voor mij geen verrassing meer dat de modus operandi van Ali B is: het lokken van dames naar zijn muziekstudio en vervolgens daar seks proberen te krijgen. De verhalen zijn natuurlijk walgelijk, zeker omdat er een bepaald taalgebruik bij komt kijken. Je krijgt het helemaal op je netvlies zeg maar. Je krijgt er kotsneigingen van.”

Het zijn echter niet de onthullingen over Ali, maar die over Marco waar Yvonne het meest van moet kotsen. “Hetgeen wat mij het allermeest raakt is toch als het gaat om minderjarigen. Dan heb ik het toch over Marco Borsato. Hij werd kort genoemd in de aflevering en toch is dat hetgeen wat mij het meest raakt.”

‘Zo ontzettend smerig’

Marco, tegen wie vorige maand aangifte is gedaan van seksueel misbruik van een minderjarige, heeft volgens BOOS ook bij The Voice Kids aan kinderen gezeten.

Yvonne: “Ik vind het zó ontzettend smerig dat jij met je vieze tengels aan kinderen zit. Dat vind ik persoonlijk per definitie al het meest ranzige wat erbij zit. Je krijgt dan iets minder te horen over geslachtsdelen en dickpics, maar de wolf in schaapskleren is gewoon wel die vieze gore vent die gewoon aan kinderen zit van 13 en 14.”

‘Heel pijnlijk!’

Het bevestigt dat Marco een smeerlap is, vindt Yvonne. “Vergeet niet de aangifte die er is gedaan, hè, een aantal weken geleden. Dat ging nóg iets verder. Dat ging echt over het aanraken van het geslachtsdeel.”

John de Mol kan naar eigen zeggen niet geloven dat Marco echt aan kinderen heeft gezeten. Yvonne: “Dat is heel pijnlijk. Wil je dat alsjeblieft niet meer doen? Ik heb al een keer eerder uitgelegd wat de term second rape inhoudt. Het is alsof je voor de tweede keer misbruik meemaakt, John, als je dat zegt, want het is wél gebeurd, John. Het is wél gebeurd.”

Life of Yvonne

De reactie van Yvonne over de Voice-special van BOOS:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvonne Coldeweijer vindt het schandalig dat John de Mol twijfelt aan de vermeende slachtoffers van Marco Borsato. Bent u het met haar eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen