Monique Westenberg wekt ergernis op: ‘Ze lijkt wel een yogasnuiver!’

Monique Westenberg heeft op de verjaardag van André Hazes jr. een liefdevolle tekst over hem op Instagram geplaatst, maar niet iedereen is onder de indruk. “Ze lijkt wel een yogasnuiver!”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Tom Cornelissen

Juist op het moment dat de geruchten over een hereniging tussen André Hazes jr. en Monique Westenberg steeds sterker worden, heeft zij een liefdevolle tekst over hem op Instagram geplaatst. “Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit”, schreef ze twee dagen geleden op zijn verjaardag.

Kedeng kedeng

Dan tegen André: “Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar. Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf.”

Het is evident: Monique zit helemaal in de NS-sferen. “Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten. Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt.”

Yogasnuiver

Weekend-baas Bart Ettekoven wordt er een beetje moe van. “Ja, wat is het? Wat moeten we ervan zeggen, jongens?”, zegt hij in Shownieuws. “Het is heel veel beeldspraak over een treinreis en een coupé. Het is zo’n tekst van – zo noem ik ze thuis altijd – yogasnuivers. Ik vind het zo’n yogatekst, zal ik maar zeggen.”

Zegt hij nou dat Monique snuift? “Ik zeg niet dat Monique een yogasnuiver is, maar misschien heeft ze het overgeschreven uit het boek van een andere yogasnuifster.”

‘Niet leuk’

Bart vindt de tekst van Monique overdreven. “Ze zegt dat hij meestal de machinist was, maar ook wel eens wankel uit het raam hing en dat hij soms bijna voor zijn eigen trein lag, maar nu eindelijk de handrem heeft gevonden.”

Het is gewoon ‘niet leuk’, vindt hij. “Ze had ook gewoon ‘Happy birthday’ kunnen neerzetten. Onder deze post krijgt ze wel heel veel reacties van mensen die het mooi vinden dat ze hem een soort van vergeven heeft.”

Moeilijke boeken

Het valt Bart op dat Monique steeds meer in de zweefhoek zit. “Je kan gewoon merken dat ze heel erg met lifecoaches bezig is. Misschien is dat een beter woord dan yogasnuifster. Lifecoaches die dan allemaal van die moeilijke boeken hebben met die zweverige teksten.”

Na de rel over The Voice is Bart wel blij dat er weer wat Hazes-nieuws is. “Ik heb ze wel gemist de afgelopen dagen de familie Hazes, maar gelukkig kunnen we het er weer over hebben.”

Instagram

De post van Monique:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen