Youp van ’t Hek slacht John en Linda de Mol af: ‘Ze zijn doodziek’

De kans dat we Youp van ’t Hek ooit nog eens terugzien op SBS 6 is uitzonderlijk klein. Hij haalt in zijn column niet alleen keihard uit naar John de Mol, maar ook naar Linda en de rest van de familie.

Youp van 't Hek © NPO

Youp van ’t Hek heeft net als de meeste andere Nederlanders gekeken naar ‘de nationale ontmaskering van de kuttenknijpersclub van John de Mol’, waarin onder meer het wangedrag van Jeroen Rietbergen werd aangestipt. Hij was tot deze week de geliefde van Linda de Mol. ‘Jeroen-zaad-aan-je-schoen’, noemt de cabaretier hem.

‘Doodzieke familie’

Eigenlijk is John ‘de grootste loser van het zootje’, vindt Youp. Volgens de cabaretier wist de mediamiljardair wel degelijk van het seksuele wangedrag bij de show. “Wat een vals gekraai. Lang geleden dat ik iemand openlijk zoveel brokken hoorde jokken”, schrijft hij in zijn column in NRC Handelsblad.

John was naar eigen zeggen bij ’90 procent’ van de opnames van The Voice, maar kan zich niet herinneren dat er ooit kandidaten onheus bejegend zijn. “Dit is geheugenverlies waar zelfs onze premier een puntje aan kan zuigen. (…) De hele familie is doodziek en ze zitten allemaal tot over hun wenkbrauwen in dezelfde shit”, aldus Youp.

Toevallig niet bij

Volgens Youp is dus niet alleen John, maar ook Linda ‘doodziek’. Zij wist net als John al jaren van Jeroens seksuele wangedrag bij The Voice. Waar zij nog steeds tussen de Kleenex-boxen in haar miljoenenkasteel zit, is John naar buiten getreden met een lang interview bij BOOS. “Dat interview betekent het einde van onze John”, denkt de komediant.

De vrouwen zwijgen na deze ‘leugens’ niet meer, valt Youp op. Eerst was er het vrouwenprotest bij Talpa, maar ook Jennifer Ewbank (de halfzus van Marco Borsato’s beste vriend) is nu opgestaan om te onthullen dat ze ’tot tweemaal toe ongewenst bepoteld’ is. “En John was daar toevallig niet bij. Terwijl hij er verder altijd was.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

John de Mol was naar eigen zeggen bij 90 procent van alle opnames van The Voice. Geloofwaardig dat hij niets wist van seksueel wangedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen