Yvonne Coldeweijer gaat Ali B fileren: ‘Hij gaat héél veel vreemd’

Sterrenslachter Yvonne Coldeweijer kondigt een video aan over het vermeende vreemdgaan van rapper Ali B. En normaal gesproken loopt het niet goed af met BN’ers die op haar slachtbank liggen.

Ali B en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Ali B heeft een hele carrière om zijn imago van knuffelrapper heen gebouwd. Deze getrouwde familieman met drie kinderen is volgens de kijkcijferhit RoddelPraat echter niet zo keurig als hij lijkt. Volgens presentator Dennis Schouten heeft de 40-jarige Ali zijn status onlangs gebruikt om vreemd te gaan met een 19-jarig meisje.

Yvonne jaagt op Ali

Showbizzkenner Farja Farvardin vindt het ‘te smerig voor woorden‘, al heeft hij begrepen dat Ali’s vrouw Brechje hier al van weet. Maar wat weet showbizzhyena Yvonne Coldeweijer hier eigenlijk van?

Yvonne heeft naar eigen zeggen genoeg informatie om er een aflevering van haar Popcorn Show over te vullen. “Ik heb heeeel veel Ali-juice verzameld afgelopen jaar. Dat hij veel vreemdgaat kan ik bevestigen. Zal binnenkort in een video vertellen wat ik weet.”

‘Aal is echt druk’

Momenteel viert Ali vakantie in Dubai en vanuit daar heeft Yvonne een tip gekregen die ze nu deelt met haar volgers. “Hij was in Dubai met twee meiden gespot in z’n hotel, vorige week! M’n beste vriendin woont in Dubai en daar is dit hot item. Waren twee schaars geklede dames. In z’n hotel aan beide arm een.”

Yvonne concludeert: “Aal is echt druk.”

‘Vreemdgegaan met Hung’

Na RoddelPraat, Farja Farvardin en Yvonne Coldeweijer, mengt ook juicekanaal Juice Channel zich in de geruchten rondom Ali. “Verschillende bronnen melden ons dat Ali B ook het bed heeft gedeeld met Hung (zie Instagram-kanaal, red.) die we kennen van Temptation Island.”

De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de clipopnames voor Let’s Go. “Hierin is Hung ook te zien en na deze opnames hebben de twee het dus ook meer dan gezellig gehad.”

Puur voor de lust

Ali B wilde vaker afspreken met Hung, weet Juice Channel. “En zij dacht er op die manier misschien een mediacarrière uit te halen, maar na een paar keer afspreken was Hung er ook wel achter dat het puur voor lust was.”

Tot nu toe heeft Ali nog niet gereageerd op de aantijgingen over vreemdgaan. Wel heeft hij op Instagram de comments uitgezet vanwege de vele kritische en boze reacties.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Na Marco Borsato ligt ook zijn oud-Voice-collegaatje Ali B op de slachtbank. Lekker zooitje al die BN'ers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen