Ali B sluit comments na roddels over vreemdgaan: ‘Ouwe snoeperd!’

Ali B heeft de comments op zijn Instagram-pagina abrupt uitgezet, omdat er opeens wel héél veel mensen vroegen naar de roddels over vreemdgaan. “Ik kom alleen voor de comments! 🍿

Ali B © Instagram

De licht ontvlambare The Voice of Holland-coach Ali B wordt flink te grazen genomen in de nieuwste aflevering van RoddelPraat, de meest bekeken online showrubriek van Nederland. Al meer dan 400 duizend mensen hebben in een paar dagen tijd de aflevering gezien waarin Ali wordt neergezet als vreemdganger en drugsgebruiker.

Heftige scoop

‘Bewijs: Ali B is een verslaafde vreemdganger’, luidt de titel van de RoddelPraat-video. Presentator Dennis Schouten komt met enkele ‘bewijzen’ op de proppen voor het vermeende vreemdgaan van de rapper, waaronder een chatgesprek en een audio-opname. Daarop is te horen dat iemand – het stemgeluid lijkt van Ali – drugs bestelt.

Co-presentator Jan Roos vindt het behoorlijk heftig. “Ali, de sweetheart van heel Nederland, gaat vreemd, betaalt vrouwen en bestelt dan goedkope drugs. Ik vind het een heftige scoop.”

Vervelende consequenties

Die ‘heftige scoop’ heeft voor Ali B behoorlijk vervelende consequenties, want hij is de afgelopen dagen op zijn Instagram-pagina behoorlijk bestookt met plagende vragen en opmerkingen over zijn vermeende vreemdgaan. “Ik kom alleen voor de comments 🍿”, merkt ene Denise op een gegeven moment op.

Reageerder Sjakko: “Snap niet dat iedereen doet alsof hen wat is aangedaan laat die jongen lekker zijn ding doen.”

En Kaas: “Ali speelt al jarenlang de ‘ideale schoonzoon’. Mooi dat hij nu compleet door de mand valt met zijn fratsen!”

Ordinaire knuffelbeer

Ali wordt behoorlijk door de mangel gehaald. Zo is er iemand die hem een ‘ordinaire knuffelbeer’ noemt en weer een ander die spreekt van een ‘ouwe snoeperd’. “Ali, ouwe vreemdganger”, klinkt het daarna.

En dat allemaal onder een vakantiefoto van Ali, die voor de zoveelste keer vakantie viert in het proletenemiraat Dubai. Hij geniet daar enorm van de patser-Bentley waarin hij rondrijdt. Om meer nare reacties te voorkomen, heeft hij de reacties op zijn Instagram-pagina nu maar uitgezet of, in een ander geval, sterk gelimiteerd.

Instagram

Een van Ali’s laatste Instagram-post zonder comments:

Mediacourant wenst u een prachtig 2022 toe, vol met woeste sterren en ophef 🥂

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen