Ali B onder vuur na ‘vreemdgaan’: ‘Dit is te smerig voor woorden’

Ali B krijgt een flinke veeg uit de pan van showbizzkenner Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry. “Het is te smerig voor woorden als een 40-jarige man ingaat op een meisje van 19…”

Ali B en Farja Farvardin © Instagram, YouTube

Al jaren is Ali B een vast gezicht van The Voice of Holland, een van de belangrijkste hits van RTL 4. Hij heeft zijn plekje op de familiezender voor een belangrijk deel te danken aan zijn imago als familieman en ‘knuffelmarokkaan’, maar volgens het programma RoddelPraat is dat onterecht. De showrubriek stelt dat hij een schuinsmarcheerder is.

Ali B vreemdganger?

De RoddelPraat-uitzending waarin Ali B (40) wordt beschuldigd van vreemdgaan met een 19-jarig meisje is in vier dagen tijd al meer dan een half miljoen keer bekeken. Volgens presentator Dennis Schouten heeft Ali het meisje in kwestie na de date 500 euro ‘zwijggeld’ betaald en zou hij aan het eind van hun date telefonisch drugs hebben besteld.

Van dat laatste heeft Dennis een geluidsfragment gedeeld, dat zou zijn opgenomen door het 19-jarige meisje in kwestie. Zij heeft ook al haar appgesprekken met Ali overhandigd aan Dennis. Ook dat ‘bewijsmateriaal’ is te zien in RoddelPraat. Inmiddels krijgt Ali zóveel drek over zich heen dat hij zijn Instagram-comments heeft uitgeschakeld.

Farja vindt het vies

Showbizzwatcher Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, weet om welke 19-jarige dame het gaat. Aanvankelijk is hij sceptisch omdat ze RoddelPraat zelf heeft benaderd, maar dan merkt een van zijn volgers op: “Ooh, dus het feit dat een 40-jarige man met een 19-jarig meisje gaat is niet belangrijk?”

Farja geeft daarop toe dat hij dat inderdaad wel een beetje vies zou vinden. “Woow woow wow! Wacht heel even… Dit heb ik nooit gezegd! Ik twijfel alleen aan het verhaal omdat ze zelf een roddelplatform heeft benaderd. Dat vind ik al very verdacht. Tegenwoordig doen mensen gekke dingen voor een beetje fame.”

Dan: “Maar het is natuurlijk te smerig voor woorden als een 40-jarige man ingaat op een meisje van 19…”

‘Hij is zó dom!’

Als een andere volger Farja wijst op de bewijzen die RoddelPraat naar buiten heeft gebracht, antwoordt Farja: “Maar Ali toch…”

“Bizar dat Ali zo dom is om dat te doen! Spraakmemo’s ook… Hij vertrouwt mensen wel erg snel en ik hoor net van een goeie bron dat zijn vrouw Brechje hier al lang al van op de hoogte is. Niks verbaast mij meer in medialand…”

Ali en Brechje zijn in 2006 getrouwd en ze hebben samen drie kinderen.

Juice

Twee van Fawry’s posts:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het inderdaad smerig als Ali B (40) zijn roem gebruikt om een 19-jarig meisje te strikken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen