Na megaruzie: VI-mannen weer in zee met Voetbal International

De mannen van VI gaan weer samenwerken met het voetbalblad Voetbal International. De journalisten van het blad krijgen een prominente rol in VI Vandaag, hun dagelijkse talkshow op SBS 6.

VI Vandaag © William Rutten

Johan Derksen werkte van 1977 tot 2014 bij Voetbal International, waarvan de laatste dertien jaar als hoofdredacteur. Zijn talkshow op televisie heette van 2008 tot 2015 ook Voetbal International, maar het blad en de tv-makers kregen onmin en verbraken de samenwerking. Daarna veranderde de naam in Voetbal Inside en later in Veronica Inside.

VI en VI weer samen

Nu Johan en zijn collega’s Wilfred Genee en René van der Gijp dagelijks gaan, wordt de samenwerking met het blad Voetbal International weer opgetuigd. Hun dagelijkse talkshow VI Vandaag zal met name op maandag, woensdag en vrijdag veel over voetbal gaan en dan krijgt Voetbal International een prominente rol.

Zo schuiven regelmatig de bekende VI-clubwatchers Freek Jansen, Martijn Krabbendam, Marco Timmer en Simon Zwartkruis en andere VI-verslaggevers aan om het laatste voetbalnieuws te duiden.

Gezaghebbend

Marco Louwerens, de tv-directeur van Talpa, zegt: “Ik ben blij dat dit gezaghebbende blad mee gaat werken aan VI Vandaag. Voetbal International, waar Johan jarenlang hoofdredacteur is geweest, was eerder al betrokken bij het programma. Fijn dat we nu een hernieuwde samenwerking aangaan”.

En Ernst Keyzer, de uitgever van Voetbal International: “We kijken uit naar deze samenwerking en zijn verheugd dat Voetbal International weer onderdeel wordt van de tafel van Wilfred, Johan en René voor het duiden van voetbalnieuws en achtergronden.”

10 januari

VI Vandaag is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen