Sarah van Soelen deelt verdrietige foto: ‘Hier snoof ik nog cocaïne’

Sarah van Soelen, die vorig jaar een tijdje hot news was omdat ze toen de nieuwste vriendin van André Hazes jr. was, laat haar volgers zien hoe ze eruitzag toen ze nog elke dag cocaïne snoof.

Sarah van Soelen © Instagram / Sarah met (l) en zonder (r) coke

Het is geen geheim dat Sarah van Soelen een nogal turbulent verleden heeft. Jarenlang was ze verslingerd aan de drank en de drugs. Gisteren hield ze een vragensessie op Instagram en een van de vragen die voorbijkwam is: “Heb je foto(‘s) van jezelf toen je nog wel drugs/alcohol gebruikte?”

Doorleefde Sarah

Die heeft Sarah nu gedeeld. Ze draagt op de foto een paarse uitgaansoutfit en ziet er nogal doorleefd uit. “Dit is een foto van ongeveer vier jaar geleden. Een totaal andere Saar! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gemaakt twee jaar geleden!!”, zegt de Hazes-ex, die nu carrière probeert te maken als influencer.

Twee jaar geleden besloot Sarah om af te kicken. Een goed besluit, zegt ze. “Ik zeg je eerlijk: ik heb zeker een leuke tijd gehad, maar dat wilde niet zeggen dat ik echt gelukkig was. De feestjes, tuurlijk was dat leuk. Alleen ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen: het verdriet en de pijn die ik had.”

Drinken en gebruiken

Sarah ging steeds meer feesten. “Drinken en gebruiken, m’n ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op! Het is en blijft een sluipmoordenaar…”

Ze is op vrijdag precies twee jaar clean, beweert Sarah. “Ik ben erg trots op mezelf dat ik er geen moment aan gedacht heb om weer te gaan drinken of gebruiken. Ik ga nog steeds uit eten en pak soms een feestje (no lockdown) alleen dan zonder alcohol en drugs. Ik voel mij er heel goed en sterk bij.”

Sarah ontkent

Sarah ontkent de geruchten dat zij en André aan het eind van hun relatie aan de drugs zijn gegaan. “Ondanks dat het een bewogen jaar is geweest ben ik niet teruggevallen en ben ik er alleen maar sterker uitgekomen. Tot zo ver dus erg trots op mezelf.”

Wel rookt Sarah nog. “Het enige slechte wat ik doe. Ik voel me er nu nog oke bij. Maar ik zou ooit wel willen stoppen.”

Cokefoto

De foto van toen Sarah nog onder de coke zat:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sarah van Soelen het vreselijk vindt dat alle aandacht nu naar André's nieuwe vriendin Anne Rose gaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen