André Hazes jr. lijkt weer verliefd: ‘Weekendje Londen met Anne Rose’

Het lijkt erop dat André Hazes jr. weer verliefd is. Zijn nieuwste prooi is Anne Rose Zonneveld, verkoopmanager van het roze restaurant Mama Kelly. Dat meldt de goed geïnformeerde Yvonne Coldeweijer.

Anne Rose Zonneveld en André Hazes jr. © Instagram

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer, die met name qua Hazes-nieuws altijd op de troepen vooruitloopt, hoort al langer geruchten over een relatie tussen André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld. “Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose”, vertelt ze vandaag op haar Instagram-kanaal Life of Yvonne.

Kerstdiner met Anne

Wie is Anne Rose? “Ze is een goede vriendin van Nino (de zoon van Rossana Kluivert) en kent de Hazes-familie al langer. Gister deed ze samen met André en Rachel kerstinkopen bij de slager in Amstelveen! Zit André straks samen met zijn nieuwe liefde aan het kerstdiner bij Rachel?”, aldus Yvonne, die ook enkele foto’s van dat uitje deelt.

Ze daten al een tijdje met elkaar, weet Yvonne. “Een andere spion heeft Anne Rose laatst bij het huis van Rachel samen met André naar binnen zien gaan. Rachel was toen niet thuis, die was toen bij de Hazes De Musical-persdag.”

‘Het is aan!’

Een opsteker voor André: Anne Rose is al goedgekeurd door zijn moeilijke moeder Rachel. “Het schijnt dat Anne Rose het baantje van Nino over heeft genomen en nu de administratie doet voor Rachel.”

Een klein half uur geleden meldt Yvonne dat het definitief aan is tussen Anne en André. “Anne Rose en André gaan met z’n tweetjes een weekendje naar Londen in de eerste week van januari. Ik heb bewijs. It’s LOVE!!!”

Sarah-exit

Lange tijd leek het erop dat André terug zou keren in de armen van Monique Westenberg na zijn veelbesproken break-up met Sarah van Soelen. De Weekend en de Story meldden in hun edities van deze week al plotseling dat dat compleet van de baan is.

Al met al is André flink schoon schip aan het maken. Hij verwijderde twee weken geleden al zijn Insta-foto’s met Sarah. “Monique zal wel in shock zijn, want dit weet zij sowieso niet!”, zegt Yvonne. “Wie ook in shock zal zijn is Sarasoel. Zij werd vriendinnen met Anne Rose en volgt haar ook nog steeds. Is er destijds al geflirt achter haar rug om…?”

Yvonne vervolgens, wijzend op de psycho-geruchten over Sarah: “OMG Anne Rose mag wel uitkijken bij het zebrapad.”

Instagram

Twee van Yvonne’s posts:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat het André Hazes jr.-circus nu weer van vooraf aan beginnen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen