‘Anouk Smulders viert kerst alleen door nieuwe vriendin André Hazes jr.’

Anouk Smulders was volgens Yvonne Coldeweijer de hele kerst alleen met de kinderen, omdat haar man Edwin Smulders in de bosjes lag in de hoop de nieuwe vriendin van André Hazes jr. te fotograferen.

Anouk Smulders, André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld © SBS, William Rutten, Instagram

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer struikelt al het hele jaar over de primeurs. Ze was vorige week de eerste met het nieuws dat André Hazes jr. een relatie heeft aangeknoopt met de onbekende verkoopmanager Anne Rose Zonneveld, kort nadat hij het heeft uitgemaakt met Sarah van Soelen. Zij én Monique Westenberg schenen nog van niets te weten.

André verliefd op Anne

Het lijkt erop dat Anne Rose in het nieuwe jaar voor behoorlijk wat juice gaat zorgen, want ze zou eerder dit jaar al verantwoordelijk zijn geweest voor een enorme Hazes-rel. Ondertussen gaat André er volledig voor. Hij schijnt Anne’s schoonmoeder met kerst al een peperdure Chanel-tas te hebben gegeven.

Een kleine week na de primeur van Yvonne roept vandaag ook de Story deze Anne Rose uit tot de nieuwe vriendin van André. ‘André Hazes verliefd op jeugdvriendin Anne Rose’, is dé coverstory van deze week. Het is het entertainmentblad echter nog niet gelukt om een verse gezamenlijke foto van André en Anne Rose te scoren.

‘Teleurstellend, Guido!’

Toch een beetje teleurstellend van hoofdredacteur Guido den Aantrekker, zegt Yvonne plagend. “Heb je nou de hele week de tijd gehad en geen echte foto kunnen scoren? Valt me tegen.”

De Story claimt op de cover ‘de eerste foto van hen samen’ te hebben, maar dat blijkt een maanden oud beeld van de twee toen ze nog geen relatie hadden. “Eerste foto van hen samen? Dit was bij De Amsterdamse Zomer 😂 Toen waren ze nog niet samen, dus dit telt niet Guido!!!”, giert Yvonne.

Edwin in de bosjes

Heeft Edwin Smulders, de huispaparazzo van Story, dan lopen slapen? Nee, en dat is nog het grappigst aan dit verhaal, vindt Yvonne. ‘Volgens de vader van Anne Rose, ligt Edwin constant op de loer bij hun huis!’, zegt een ‘spion’ tegen haar.

Yvonne zelf: “Hahaha dat hoorde ik ook van een buurtspion. De hele kerst heeft ie daar voor de deur gelegen maar alles zat potdicht. Hele kerst opgeofferd, Anouk alleen met de kids kerst gevierd zonder Edje want die lag in de bosjes 😂 en dan geen foto kunnen maken. Een bittere pil. 🤣”

Bittere kerst

Al met al was het volgens Yvonne dus een eenzame kerst voor Anouk. Zij was gisteren na enkele weken van afwezigheid eindelijk weer eens te zien aan de desk van Shownieuws.

Anouk lag dik twee weken geleden flink onder vuur, omdat ze in Shownieuws het vermeende slachtoffer van Marco Borsato verdacht maakte. Ze vergat daarbij te vermelden dat ze de beste vriendin is van Leontine Borsato. Het leverde haar dermate veel kritiek op dat ze een socialmedia-pauze inlaste.

Story

De Story van deze week:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen