‘Kinderen Linda de Mol kotsen op Jeroen Rietbergen, breuk definitief’

De kinderen van Linda de Mol hebben het he-le-maal gehad met Jeroen Rietbergen. De kans dat de twee nog samenkomen na de Voice-onthullingen is dan ook gering, zegt een bron tegen Story.

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © NPO

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer heeft het idee dat de relatiebreuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen vooral voor de bühne is. Na de onthullingen over zijn seksueel grensoverschrijdende gedrag als bandleider bij The Voice of Holland is hij gevlucht naar een Amerikaanse afkickkliniek. Daarna is de weg vrij om bij haar terug te keren, denkt ze.

Gezichtsverlies

Volgens de Story wordt dat in het Gooi niet geloofd. “De liefde voor Jeroen is echt niet ineens verdwenen”, laat een bekende weten. “Maar door Jeroen terug te nemen zou ze voor het grote publiek veel gezichtsverlies lijden.”

Naast dat stukje imagobewaking is Linda ook gewoon klaar met Jeroen, aldus de ingewijde. “Zijn gedrag kan ze nooit en te nimmer goedpraten. Ze hééft hem al een keer vergeven. Maar is nu te ver gegaan. Dat accepteert Linda niet.”

Kinderen boos

Daar komt bij dat Jeroen het vertrouwen heeft beschadigd van Linda’s kinderen Julian en Noa, voor wie hij fulltime stiefvader was. “Het was Jeroen die Julian de liefde voor muziek bijbracht”, weet de Story. “En voor Noa was Jeroen een grote steun en toeverlaat. Wanneer zij hem nodig had, stond hij klaar.”

De onthullingen over Jeroen zijn bij hen ‘hard aangekomen’. “Voor hen stond hij op een voetstuk. Daar is hij nu behoorlijk vanaf gevallen. Vooral omdat zij vrijwel dezelfde leeftijd hebben als de vrouwen die Jeroen heeft benaderd met appjes en foto’s. Dat komt nooit meer goed. Ze hebben het contact verbroken.”

Geen foto’s meer

De Story acht dit verhaal zeer betrouwbaar. “Op beide socials van hen zijn inmiddels geen foto’s meer met Jeroen te vinden”, aldus het entertainmentblad.

Jeroen gaat zich naar verluidt twee maanden laten behandelen in de afkickkliniek. De kosten daarvan zijn zo’n 40.000 euro.

Linda wist volgens Jeroen al geruime tijd van zijn seksuele wangedrag bij The Voice. Vanochtend werd duidelijk dat Linda ook al anderhalf jaar wist van Ali’s overschrijdende gedrag.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol wist allang van het wangedrag van Jeroen én Ali B. Kan zij nog wel de beledigde ex spelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen