Linda de Mol trekt portemonnee: ’40.000 euro voor afkickkliniek’

Linda de Mol moet flink de portemonnee trekken om de seksuele stoornis van haar ex-geliefde Jeroen Rietbergen te repareren. Althans, dat stelt de Privé. Ze zou er zo’n 40.000 euro op achteruitgaan.

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © RTL

De dag nadat RTL 4 de kijkcijferhit The Voice of Holland van de buis haalde vanwege onthullingen over seksueel wangedrag achter de schermen, kwam bandleider Jeroen Rietbergen met een bekentenis. Twee dagen later maakte Linda de Mol hun relatiebreuk bekend. Weer vier dagen later, afgelopen vrijdag, werd hij op Schiphol gespot.

40 duizend euro

Jeroen nam een vlucht naar Nashville, waar hij zich heeft laten opnemen in een peperdure afkickkliniek om van zijn seksverslaving af te komen. “Het idee om zich daar op te laten nemen, zou volgens bronnen niet van Jeroen zelf, maar van Linda zijn gekomen”, schrijft weekblad Privé deze week.

En aangezien Jeroen sowieso al op de zak van Linda leeft, zal de tv-koningin ook voor deze rekening opdraaien. En die is niet mals. Volgens Privé zal Jeroen daar namelijk minstens twee maanden (!) verblijven à 17 tot 23 duizend euro per maand. Daardoor zal Linda er zeker zo’n 40 duizend euro op achteruitgaan.

Direct actie

Eigenlijk had Jeroen geen keuze, zegt een bekende van hem in het tijdschrift. “Er is direct na het bekend worden van de affaire actie ondernomen. Opname in deze gespecialiseerde kliniek bleek meteen te kunnen en daarom vloog Jeroen er zo snel mogelijk in zijn eentje naartoe.”

Hoe lang hij er gaat blijven? “Hij zal er verblijven, om te beginnen voor een periode van twee maanden waarin hij helemaal uit elkaar wordt getrokken en binnenstebuiten wordt gekeerd. Dat wordt ook tijd. Het is natuurlijk niet normaal wat hij heeft gedaan.”

Terug naar Linda?

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer is heel sceptisch over de opname van Jeroen. Zij denkt dat dit allemaal voor de bühne is. “Het klinkt ook wel helemaal als Gooische logica dat hij na dit ‘intensieve traject’ weer terug mag komen bij Lin en de familie, want dan heeft ‘ie toch weer aan zichzelf gewerkt.”

De Privé-bron is iets minder hoopvol. “Jeroen is ziek en krijgt daarvoor een passende behandeling. Maar hoe zich dat tussen die twee gaat ontwikkelen? De tijd zal het leren, maar ik zie het somber in.”

Mosterd na de maaltijd

Het is volgens Privé goed dat Jeroen deze stap heeft genomen. “Zijn al dan niet door Linda geregisseerde opname geeft de toetsenist de kans om te laten zien dart er in elk geval een bepaalde bereidwilligheid is om met zichzelf aan de slag te gaan.”

“Voor alle vrouwen die hij de stuipen op het lijf joeg, is dat mosterd na de maaltijd, maar de muzikant zelf ziet het als een kans om toch weer in de armen te vallen bij Linda en haar televisiefamilie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda de Mol haar Jeroen weer terugneemt zodra hij is afgekickt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen