‘Ex-geliefde Linda de Mol puur voor de bühne naar afkickkliniek’

Jeroen Rietbergen, de ex-geliefde van Linda de Mol, is puur voor de bühne naar een afkickkliniek in Amerika gevlogen. Dat idee heeft Jan Uriot, sterverslaggever van weekblad Privé.

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © RTL, NPO

Het is nu dik twee weken geleden dat Jeroen Rietbergen zijn seksuele wangedrag als bandleider van The Voice of Holland bekende. Een paar dagen na zijn bekentenis werd hij op straat gezet door zijn toenmalige geliefde Linda de Mol en een kleine week later zat hij in het vliegtuig naar Nashville om af te kicken van zijn seksverslaving.

Voor de bühne

Privé-sterjournalist Jan Uriot denkt dat Jeroen daar puur voor de bühne heen is gevlogen. “Wat ik wel voor de bühne vind, is dat die Jeroen Rietbergen naar Amerika is gegaan. Hij heeft een seksverslaving en daar schijnt hij dan voor geholpen te worden. Ik geloof daar nooit wat van”, zegt hij in zijn eigen rubriek Wat Vindt Jan.

Het is ongeloofwaardig, zegt hij. “Dat zijn van die therapieën… Je kunt van een homo ook geen hetero maken. Daar heb je ook van die therapieën van, maar ik geloof daar helemaal niet in.”

Strafvermindering

Jeroen doet het alleen om in een beter daglicht te komen, denkt Jan. “Dit is echt voor de bühne, zodat hij straks bij de rechter kan komen en dat de rechter dan zegt: ‘Wat heeft u eraan gedaan?’ Dan zegt hij: ‘Ik ben in Amerika geweest en in therapie geweest.’ Dan hoopt hij natuurlijk daarmee een soort strafvermindering te krijgen, als het al zover komt.”

Denkt Jan dat Jeroen na het afkicktraject weer welkom is bij Linda? “Dat zou ik dus echt een blamage vinden als dat gebeurt, maar er gebeuren gekkere dingen… Monique Westenberg en André komen ook steeds weer bij elkaar. “

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jeroen Rietbergen spijt heeft van zijn seksuele wangedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen