Jamai Loman doodmoe van kritiek op tv-show: ‘Zeik toch niet zo!’

Jamai Loman krijgt naar eigen zeggen veel kritiek op zijn RTL 4-programma Secret Duets, maar dat vindt hij echt enorm gezeik. “Dan denk ik: wat doen jullie nou moeilijk?”, briest hij.

Jamai Loman © RTL

In de donderdagshow Secret Duets zingen elke aflevering vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast met wie ze een connectie hebben. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de ‘secret singer’. Alles draait om één vraag: wie staat er aan de andere kant van de muur?

‘Wat doen jullie moeilijk?’

Jamai Loman presenteert het geheel en merkt dat hij niet alleen positieve reacties krijgt. “Ik heb het met Secret Duets. Dan is het meteen gezeik van: ‘Ja, het lijkt op dit en dit en dit en dit.’ Dan denk ik: joh, jullie zitten elke avond naar zes verschillende talkshows te kijken met allemaal dezelfde gasten en allemaal dezelfde tafel.”

Dat soort critici hebben eigenlijk geen recht van spreken, briest Jamai in de podcast De 10 Van. “Dan denk ik: wat doen jullie nou moeilijk? Jullie zijn de laatste die kritiek mogen hebben.”

Jamai nieuwe Graham?

Wat zou Jamai nog meer willen doen op tv? “Het is denk ik de droom van iedere presentator: ik zou best wel eens een latenightshow willen doen. Het mag dan wel meer amusement zijn, een beetje in de richting van Graham Norton. Elke presentator noemt hem wel een keertje waarschijnlijk. Maar ja, dat is wel iets wat ik leuk vind.”

Tv-collega Splinter Chabot lijkt met zijn talkshow ook zoiets te willen maken. “Ja, maar goed, als je een bank neerzet en iemand in een gekleurd jasje, dan is dat natuurlijk niet meteen Graham Norton”, zegt Jamai. Dan snel: “Ik vind Splinter overigens fantastisch hoor.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen