‘André Hazes jr. heel erg bezorgd over financiële toekomst bandleden’

André Hazes jr. maakt zich volgens de Story enorme zorgen om de financiële toekomst van zijn bandleden, nu hij zijn carrière als artiest heeft gepauzeerd en zelf leeft van een riante uitkering.

André Hazes jr. © Instagram

De ‘emotionele burn-out’ van André Hazes jr. duurt maar voort, maar heel slecht lijkt het niet met hem te gaan. Hij beleeft de ene na de andere luxevakantie: dan zit hij weer in Las Vegas, dan weer in Spanje en dan weer in Italië. De reden dat hij geen letter zegt in de media, is omdat zijn verzekeraar dan niet meer uitkeert.

André’s zorgen

Terwijl André er dus warmpjes bij zit, komen zijn bandleden nauwelijks de winter door. En dat zou André van binnen helemaal verscheuren. “Grote zorgen om de financiële toekomst van zijn geliefde bandleden, met wie hij al jarenlang optreedt en een wél harmonieuze familie vormt, spelen André danig parten”, weet de Story.

Een beetje hypocriet is dat natuurlijk wel. Als André zich écht zo begaan zou voelen met zijn muzikale familie, dan zou hij daar immers wel naar handelen. De volkszanger heeft genoeg geld om de ene na de andere luxevakantie te boeken en om zijn schoonmoeder op een heuse Chanel-tas te trakteren.

Mentale gezondheid

De Story hoopt dat André zijn zorgen een plekje kan geven nu hij weer een nieuwe scharrel heeft: Anne Rose Zonneveld. “Met een nieuwe liefde in zijn leven, schijnt de zon intussen volop voor de zanger. Dat zal zijn mentale gezondheid zeker ten goede komen.”

Het is wellicht tijd dat André’s bandleden overstappen op Mart Hoogkamer. Deze zanger, die wars is van drank en drugs, wordt door sommigen gezien als de ideale opvolger van André.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. zou zich vreselijke zorgen maken om de financiën van zijn bandleden. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen