André Hazes jr. zwijgt als het graf: ‘Anders betaalt verzekeraar niet uit’

André Hazes jr. verbaast vriend en vijand met zijn uithoudingsvermogen: niemand had verwacht dat hij het zólang zonder schijnwerpers kon stellen. Maar waarom is hij eigenlijk zo ontzettend stil?

André Hazes jr. © Instagram

Het is al langer dan drie maanden geleden dat André Hazes jr. voor het laatst zélf de media opzocht. De volkszanger vertrok uit het publieke domein met de mededeling dat hij een emotionele burn-out heeft en sindsdien laat hij werkelijk niets meer van zich horen. Volgens de Privé is dat een financiële kwestie.

Zwijgen als het graf

André heeft eigenlijk geen andere keuze dan te zwijgen als het graf, aldus het tijdschrift. “Voornaamste reden daarvoor is dat hij anders geen uitbetaling krijgt van zijn verzekering. Omdat de zanger te kampen heeft met een burn-out, krijgt hij een vergoeding voor de misgelopen optredens.”

Hij moet zich dan wel gedeisd houden. “Zodra hij een interview geeft, meewerkt aan een fotoreportage of op social media actief is, wordt dit gezien als werk en zal de financiële vergoeding worden stopgezet.”

Ook Jan Smit zweeg

Ook Jan Smit heeft om die reden lange tijd gezwegen tijdens zijn burn-out, aldus Privé. “Ook Jan zweeg tot hij beter was, want ook hij had te maken met de regels die de verzekeringen hanteren bij deze ziektegevallen.”

Jan is er weer bovenop, maar het lijkt erop dat André nog wel wat langer afwezig is. “Hij wil absolute rust en zal pas weer op het podium verschijnen wanneer hij daar echt aan toe is. Tot die tijd wil hij ook zwijgen over wat er precies met hem aan de hand is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u de verzekeraar van André Hazes jr. dankbaar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen