André Hazes jr. gaat ervoor: ‘Chanel-tas voor nieuwe schoonmoeder’

André Hazes jr. gaat er volledig voor. Hij doet volgens Yvonne Coldeweijer zijn uiterste best om zijn nieuwste schoonfamilie te paaien en gooit daarbij zelfs een peperdure Chanel-tas in de strijd.

André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld © William Rutten, Instagram

Het moet een lege kerst geweest zijn voor Sarah van Soelen. Tot voor kort dacht ze nog in een relatiepauze te zitten met André Hazes jr., maar nu viert hij kerstfeest met een ander. Ze zal zich vast van alles afvragen: hoe heeft hij haar zo snel kunnen vergeten? Waarom zit er nu een ander op haar stoel?

Kerst bij Anne

André zat nu bij de kerstboom met een ander en – hoe kan het ook anders – showbizzhyena Yvonne Coldeweijer heeft weer alle details. Zij maakte vlak voor het weekend bekend dat André een nieuwe liefde heeft, namelijk Anne Rose Zonneveld. Zij zou in de zomer ook de ruzie tussen Rachel Hazes en Rossana Kluivert veroorzaakt hebben.

Inmiddels is het winter en heeft André op de valreep van het nieuwe jaar nog een nieuwe vriendin gescoord. “André is gistermiddag op tweede kerstdag met zijn BMW voor het huis van de ouders van Anne Rose in Vinkeveen gespot… Paparazzi van Nederland, ik verwacht wel een foto deze week hoor!”, post Yvonne vanochtend op Instagram.

Peperdure Chanel-tas

Net als bij zijn voorgaande liefdes, mikt André ook nu weer volop op zijn nieuwe schoonfamilie. “De vader van Anne Rose vertelt al aan zijn hele omgeving hoe fantastisch hij zijn nieuwe schoonzoon vindt (oh no, daar gaan we weer) en hij vertelt ook aan iedereen dat de moeder van Anne Rose zelfs een Chanel-tas van André heeft gekregen (voor de Kerst al).”

Een Chanel-tas voor zijn nieuwe schoonmoeder? Het mag wat kosten allemaal. “André vindt Chanel normaal gesproken veel te duur. Zelfs Moon heeft nooit een Chanelletje gekregen. Hmm.. de kans is groot dat het tasje van Cartier (hij werd eerder gezien bij de winkel van Cartier, red.) voor Anne Rose is geweest!”

Volop juice

Yvonne rekent dankzij André op een winter vol juice. “Zooo benieuwd naar deze juice de komende tijd.”

Trouwens: is André ook nog bij zijn zoontje geweest met kerst? “Ps. André heeft ook kerst gevierd met zijn zoon, hoor. Don’t worry.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om André Hazes jr. als schoonzoon te hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen