Marieke Elsinga gebasht door Dennis Schouten: ‘Geen leuk hoofd’

Marieke Elsinga wordt kortstondig door het slijk gehaald in de nieuwste aflevering van RoddelPraat, het programma van Dennis Schouten en Jan Roos. Zij kijken namelijk niet graag naar haar hoofd.

Jan Roos, Marieke Elsinga en Dennis Schouten © YouTube

Dennis Schouten en Jan Roos spreken in hun succesvolle programma RoddelPraat op meedogenloze wijze over bekende Nederlanders. Sommigen worden uitvoerig op het hakblok gelegd, zoals Marco Borsato of meer recent de ‘vreemdgaande’ Ali B, anderen worden zijdelings afgefikt.

‘Heerlijke t°°ten!’

Eén van hen is Marieke Elsinga. Haar naam komt ter sprake als de heren het over de nieuwe ochtendshow van Radio 538 hebben. Frank Dane is namelijk uit de ochtend gehaald om plaats te maken voor Wietze de Jager en Klaas van der Eerden. De heren nemen het nu op tegen het succesvolle Qmusic-duo Mattie Valk en Marieke Elsinga.

Dat benoemt Jan als volgt: “Die Mattie zit nog steeds met die vrouw met die grote t°°ten. Wat een heerlijke t°°ten heeft die hè?”

Minder leuk hoofd

Dat mag dan wel zo zijn, maar haar hoofd ziet er niet uit, vindt Dennis. “Vind je dat? Maar een minder leuk hoofd.”

Jan focust zich echter op het lijf van Marieke en niet op haar hoofd. “Kan mij dat nou schelen zeg.”

Het is natuurlijk koren op de molen van critici die de heren seksistisch vinden. Heel fijnzinnig zijn de uitspraken over Marieke immers niet.

‘Dit wordt niks!’

Overigens denken de heren wél dat Marieke glansrijk uit de concurrentiestrijd met Wietze en Klaas gaat komen. Jan: “Die gaan het niet redden. Ik zie aan mensen of ze succesvol kunnen zijn of nee. Deze twee mensen zijn niet succesvol. Het wordt geen succes. Dit wordt niks.”

“Laten we eerlijk zijn: 538 is natuurlijk altijd op zoek naar de vervanging van Edwin Evers, maar die bestaat niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Marieke Elsinga dit verdient?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen