Yvonne Coldeweijer geeft dossier-Borsato aan John van den Heuvel

Yvonne Coldeweijer laat het dossier-Marco Borsato voorlopig rusten. Ze vertrouwt het toe aan John van den Heuvel, zegt ze in een post op Instagram. “Ik laat het aan de professionals.”

Yvonne Coldeweijer, Marco Borsato en John van den Heuvel © YouTube, RTL

Marco Borsato is door de kijkcijferhit RoddelPraat beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij meisjes van 13 en 15 jaar, maar de zanger weigert te reageren. Dat gaat hij een keer doen op zijn eigen moment, heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Ondertussen vragen mensen als Luuk Ikink zich af waarom hij dit in hemelsnaam zo lang laat doorsudderen.

John en Yvonne

Volgens John van den Heuvel, de misdaadjournalist van RTL Boulevard, komt er snel meer naar buiten over deze kwestie. Hij zegt deze week in de Story: “De feiten zullen nog wel een keer aan het licht komen, denk ik. Eerder dan jullie denken. Maar verder ga ik daar niets over zeggen.”

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, is al maanden bezig met deze zaak. Zij stelt dat ze in contact staat met een van de slachtoffers. Vorige week: “Ik ga hier niet bepalen hoe het gaat lopen. Het slachtoffer mag van mij aangeven hoe zij wil dat het een en ander loopt. Zij is de baas en verder f°cking niemand, oké?”

Jarenlang doofpot

Yvonne laat vanmiddag weten de zaak aan John over te laten. Ze schrijft op Instagram: “Op dit moment vind ik dat een en ander wat verder gaat dan de juice die ik normaal breng op mijn Insta en in de Popcorn Show op YouTube.”

Ze vervolgt: “Ik vind het een fijn gevoel dat John ermee bezig is en dat ik eventueel bij heb kunnen dragen aan het momentum van het aan het licht brengen van zo’n jarenlange doofpot. De volgende fase is ingezet en ik denk dat het nu tijd is dat we de volgende stappen gaan overdragen aan de professionals.”

Lichter verteerbaar

Het is voor Yvonne dat om zich weer op andere dingen te richten. “Ik wil me graag weer focussen op de wat lichter verteerbare juice. Natuurlijk zal ik nog steeds verslag doen van eventuele ontwikkelingen en blijf ik het op de voet volgen, maar heb ik ook wel weer behoefte aan de luchtigheid op mijn kanaal.”

“Daarom vandaag ook even geen video, want ik heb even de behoefte om deze energie om te draaien, ook voor mezelf. Hopelijk zijn jullie het met mij eens!”

Jan Dijkgraaf

Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, laat op Twitter weten: “Ik heb begrepen dat John van den Heuvel heel snel het nieuws over Marco Borsato gaat brengen. En dat er zelfs een boek op komst is van vermeende slachtoffers van de family man.”

Alles over de Marco Borsato-rel kunt u hier terugvinden.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat Yvonne Coldeweijer dit onderwerp laat rusten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen