Peter Pannekoek oogst kritiek: ‘André Hazes jr. hóórt in conference!’

Peter Pannekoek oogst kritiek met zijn besluit om André Hazes jr. anderhalf uur lang te negeren in zijn oudejaarsconference. Volgens Guido den Aantrekker hóórt de zanger er gewoon in.

Guido den Aantrekker © Shownieuws

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het wel heel merkwaardig dat Peter Pannekoek ervoor heeft gekozen om een André Hazes jr.-vrije oudejaarsconference te maken. “Peter zegt: ‘Ik denk dat ik daar heel veel mensen een plezier mee doen’, maar ik meen dat te betwijfelen”, aldus de bladenmaker aan de desk van Shownieuws.

Misser van Peter?

Guido, die ooit de beoogd stiefvader van André was, vindt het een misser van Peter. “Ik zit zelf natuurlijk in de mediawereld en als je kijkt bij alle online kranten, maar ook onze eigen websites en programma’s, waar het meest op geklikt is het afgelopen jaar, dan is dat veruit alles met André Hazes.”

Collega Natacha Harlequin: “Ja, maar Guido, hij wil rust.”

‘Men krijgt geen genoeg!’

Guido: “Dat wil hij, maar het publiek kan geen genoeg van hem krijgen en ik kan me voorstellen dat als jij een jaarconference geeft… Ja, ik vind het dan toch een beetje mal dat André Hazes daar niet in zit.”

De hoofdredacteur van Story hoopt dat Peter op zijn besluit terugkomt. “Als jij het jaar bespreekt en iemand die de meest besproken artiest van Nederland is en die zit er niet in… Ik zou me dan toch een beetje bekocht voelen als publiek. Misschien heeft hij geen inspiratie voor een goede grap natuurlijk.”

Sneer aan Monique

Tot slot had Guido ook nog de gebruikelijke sneer voor Monique Westenberg in petto. “Als je de ex bent van een bekende Nederlander, kun je het nog héél lang volhouden in Nederland als bekendheid. Dat blijkt maar weer.”

Oei, dat is pas écht slecht nieuws in het geval van Sarah van Soelen.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen