André Hazes jr. keihard gedist: ‘Hij zit níet in oudejaarsconference’

André Hazes jr. wordt keihard gedist door Peter Pannekoek. De cabaretier heeft namelijk besloten om de meest besproken BN’er van het jaar níet te gaan noemen in zijn oudejaarsconference.

André Hazes jr. en Peter Pannekoek © BNNVARA

Opvallend genoeg heeft Peter Pannekoek ervoor gekozen om André Hazes jr. geen énkele keer te noemen in zijn oudejaarsconference op NPO 1. En dat terwijl hij toch de meest besproken BN’er van het jaar is, al houdt hij zich de afgelopen maanden redelijk koest en gaat momenteel Marco Borsato er met de eerste plek vandoor.

Geen Thierry en André

Gevraagd naar welk onderwerp hij mijdt, zegt Peter in Veronica Superguide: “André Hazes junior! Ik denk dat het voor mensen ook weleens prettig is om anderhalf uur niets over Dreetje Hazes te horen. Dat gun ik het publiek in de zaal en de mensen thuis heel erg: een André Hazes-vrije anderhalf uur. Dat moet mensen overhalen om te gaan kijken, toch?”

Wie hij nog meer negeert? Thierry Baudet. “Ik heb hem voorlopig nog niet één keer genoemd omdat ik het gewoon niet interessant vind om het over politici te hebben die alleen maar ophef creëren. Door het over ze te hebben, doe je namelijk precies wat ze willen.”

1,1 miljoen kijkers

Peter hoopt dat er veel mensen naar zijn voorstelling gaan kijken, voegt hij toe in NRC Handelsblad. “Ik heb gekeken hoeveel publiek mijn voorgangers trokken. Youp had 2,7 miljoen kijkers. Maar Youp is Youp, een natuurkracht op zich. Theo: 1,7 miljoen. Erik van Muiswinkel, 1,1 miljoen in 2010. Dat is de ondergrens.”

Hoeveel kijkers wil hij hebben? “Dit worden de nu.nl-koppen, waar ik op word gepakt; ik haat het, maar vooruit: het moet meer dan 1,1 miljoen zijn en bij 1,7 miljoen kijkers ben ik blij.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. er stiekem een beetje van baalt dat hij niet in de oudejaarsconference zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen