Britt Dekker heeft spijt van Mars-rel: ‘Ik dacht toen wel: oeps!’

Britt Dekker heeft er achteraf gezien spijt van dat ze zo’n kwalijke roddel over Expeditie Robinson heeft verspreid. “Het verhaal van de Mars had ik verkeerd ingeschat”, aldus de SBS 6-presentatrice.

Britt Dekker © SBS 6

Het zorgde medio november voor flink wat consternatie: Britt Dekker riep dat een cameraman van Expeditie Robinson zich zou hebben laten bevredigen door een hongerige kandidaat, in ruil voor een Marsreep. BN’ers reageerden woest op dit #MeToo-verhaal, maar vlak daarna werd getwijfeld of Britt niet gewoon een leugenaar is.

Verkeerd ingeschat

Het relletje werd gisteren kort aangestipt in Linda’s Wintermaand, de talkshow van Linda de Mol. Britt daarin: “Het verhaal van de Mars had ik verkeerd ingeschat. Heel veel mensen kenden het verhaal en ik had gewoon verwacht dat veel meer mensen het al wisten en toen werd het ineens meganieuws. Toen dacht ik: oeps.”

Zoals verwacht vroeg Linda niet door over het relletje, terwijl het toch een zeer ernstige aantijging is. Ze vroeg bijvoorbeeld niet naar de herkomst van haar verhaal of de beschuldiging van Eddy Zoëy dat ze dit gelogen heeft.

Niet beschadigen

Linda: “Neem je jezelf dan voor om de volgende keer dat niet te doen of denk je dan: this is me?”

Britt: “Je moet altijd ervoor zorgen dat je andere mensen niet beschadigt en zo’n cameraman werd echt een beetje in verlegenheid gebracht, want iemand laten pijpen voor een Mars is natuurlijk best een dingetje. Je wil andere mensen nooit beschadigen, dus dan denk ik volgende keer wel: ik moet er beter over nadenken.”

Foutje

Toch will Britt niet al te veel op haar woorden gaan passen. “Soms maak je een fout die andere mensen niet leuk vinden, maar ik wil wel altijd zo blijven. Het voelt een soort van onafhankelijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen