Monique Westenberg krijgt kritiek na emo-momentje: ‘Zakenvrouw!’

Monique Westenberg krijgt weer eens een flinke sneer voor haar kiezen van Story-baas Guido den Aantrekker. Hij vindt dat ze wel héél erg gewiekst haar moment uitkiest om emotioneel te worden.

Monique Westenberg en Guido den Aantrekker © Instagram / Shownieuws

Net als Patty Brard heeft nu ook Monique Westenberg een hele lijn met allerlei prulletjes bij de Kruidvat liggen. Ze gaf gisteren een besloten feestje om de lancering te vieren en een kort verslagje daarvan heeft ze op Instagram geplaatst. De (ex-)vriendin van André Hazes jr. houdt een hele speech, waarbij ze op een gegeven moment ook wat emotioneel wordt.

Monique emotioneel

Als Monique erop wijst dat het 12 december is, 12/12, dan houdt ze het even niet meer. Precies op die datum vorig jaar werd ze namelijk op een vrij hysterische wijze ten huwelijk gevraagd door André. Monique had nog geen ja gezegd of André lag al te wippen met Sarah van Soelen.

De vergevingsgezinde Monique nu: “12/12 is voor mij een heel bijzondere dag, in meerdere opzichten. Ik ga huilen… Nee, want 12/12 is voor mij áltijd een mooie dag, weet je. Ik heb vorig jaar echt een van de mooiste dagen uit mijn leven geweest op 12/12. En, mijn meisje Dunya (een hond, red.), het is haar geboortedag, dus daar ben ik dankbaar voor.”

Handig pr-momentje

Monique heeft het ieder jaar kennelijk razend druk op 12 december. “En dan vandaag is dit weer extra mooi, dus 12/12 is voor mij eigenlijk altijd een dag met liefde, een lach en fijn en dus zie ik dat positief.”

Dat emomomentje van Monique heeft alle showmedia gehaald en dat komt niet verkeerd uit, want ze heeft dus al die Kruidvat-prullaria te promoten. Heel gewiekst, vindt Guido den Aantrekker het. Hij ergert zich net als Rachel Hazes helemaal dood aan Monique. Ze hoeft maar even in beeld te verschijnen of hun nekharen springen al overeind.

Guido kritisch

Story-baas Guido kon het gisteren in Shownieuws dan ook niet laten om een kleine sneer aan Monique uit te delen. “Ja, even voor de duidelijkheid: ze heeft het over ‘haar meisje’, maar we hebben het hier over een hond, Dunya, die in 2018 overleden is. Ze is veertien jaar bij Monique geweest.”

Dan: “Nou, Monique weet in ieder geval altijd wel weer feilloos het moment te kiezen om daar verdriet over te hebben, want vandaag presenteerde ze haar nieuwe collectie bij een groot winkelbedrijf.”

Authentiek

Guido verwijt Monique dus haar emoties in te zetten voor publicitair gewin. “Dat doet ze goed, ze is een beetje een zakenvrouw aan het worden.”

Zijn die tranen dan gewoon nep? Nee, dat denkt Guido ook weer niet. “Het is absoluut authentiek dat zij heel veel verdriet heeft om Dunya, want ze is altijd heel erg begaan met dieren. Dat weten we en dat doet ze toch goed.”

Fragment

Het emo-momentje van Monique begint ongeveer op de eerste minuut:

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen