Marco Borsato krijgt advies na roddels: ‘Ga niet wéér naar Linda!’

Nu Marco Borsato wederom in de problemen zit, krijgt hij van De Telegraaf het dringend advies om niet wéér bij Linda de Mol te gaan zitten. “Zij is de laatste die hem nu moet gaan interviewen.”

Marco Borsato en Linda de Mol © SBS 6

Marco Borsato en Linda de Mol hebben er allebei imagoschade door opgelopen: het vreselijk halfzachte ‘interview’ dat zij in de lente met hem hield. De zanger was na lange tijd uit zijn verdrietholletje gekropen en in een poging om het publiek voor zich terug te winnen, ging hij bij Linda zitten. Die hield het meest kritiekloze interview van het jaar.

Borsato-dossier ettert door

Er waren uiteraard genoeg kritische vragen aan Marco te stellen. Hij heeft zijn fanschare jarenlang wijsgemaakt dat hij de perfecte familieman was. Sterker nog: daar heeft hij zijn hele carrière omheen gebouwd. En plotseling is hij ontmaskerd als een schuinsmarcheerder, die het wel twintig keer zo bont heeft gemaakt als Humberto Tan.

Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Marco dat vreemdgaan nog steeds niet afgeleerd. Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn: “Met de ontwikkelingen van nu is hij natuurlijk veel te makkelijk weggekomen, want laten we het zo zeggen: het dossier-Borsato ettert nog behoorlijk door.”

‘Ga niet bij Linda zitten!’

Jordi Versteegden, de mediaverslaggever van de krant, wijst ook op de geruchten over grensoverschrijdend gedrag. “Ja, er zijn een hoop geruchten op dit moment die we niet allemaal op tafel hoeven te gooien, maar de laatste die Marco op dit moment moet gaan interviewen is Linda volgens mij. Dan krijg je wéér zo’n vriendeninterview.”

Linda is tegenwoordig echt berucht om het sparen van haar bekende collega’s. De presentatrice geeft het ook ruiterlijk toe: zelf houdt ze ook niet van kritische vragen, dus die stelt ze dan ook niet aan haar gasten. Maar wie zou Borsato dan wel moeten interviewen? “Dat moet Eva Jinek zijn die hem door moet zagen.”

Slechte reputatie

Jordi vindt het onverstandig dat Linda haar ons-kent-ons-imago blijft aandikken. Zo gaat ze in het komende seizoen van Linda’s Wintermaand onder meer haar goede vriend Guus Meeuwis interviewen.

“Je hebt al zo’n reputatie van: er komen alleen maar allemaal vrienden langs bij de Molletjes, ook bij HLF8, waarom steek je die vlam dan nóg verder aan door nog meer vrienden uit te nodigen? Dat snap ik dan niet helemaal.”

‘Linda heeft het zwaar’

Wilson denkt dat Linda in de gevarenzone zit. “Linda heeft het een beetje zwaar met de kijkcijfers, hè? Vroeger was een programma met Linda de Mol altijd gegarandeerd één miljoen plus en er zijn nu andere tijden aangebroken.”

Jorid: “Ja, en ik vind het mooi dat ze daar zo eerlijk over is. Ze zegt dat ze daar meer van verwacht had.”

Fragment

Het item van De Telegraaf:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen