‘Marco Borsato heeft affaire met fan, ze wippen in het weiland’

Marco Borsato heeft volgens Yvonne Coldeweijer een affaire met iemand uit zijn fanclub. Om niet bij hen thuis gezien te worden, wippen ze volgens haar vaak in de buitenlucht. “Tussen de koeien.”

Yvonne Coldeweijer, Marco en Leontine Borsato © YouTube, Instagram

Het is volgens Yvonne Coldeweijer zo klaar als een klontje: Marco Borsato gaat nog steeds vreemd. Ze kondigde vorige week aan met pittige details te komen en gisterenavond dropte ze eindelijk haar nieuwste video op YouTube. Wie volgens haar de minnares is? Iemand uit zijn fanclub, die ze voor het gemak Naomi noemt. “Hij is superbang dat het uitkomt.”

Flikflooien met fans

Yvonne stelt dat Marco al jaren aan het flikflooien is met zijn fans. “Je hebt vast wel eens gehoord dat Marco een hele creepy, dedicated fanclub heeft. Dit verhaal komt je wellicht bekend voor, want hier is ook een deel van in de media gekomen. Wat is er nou gebeurd? Marco staat erom bekend dat hij flikflooit in de fanclub.”

Ook zijn vermeende huidige affaire komt voort uit die fanclub, aldus Yvonne. “Ik ga vertellen over de nieuwe affaire die Stalko heeft en die is ook al een jaar of vijf gaande. Wat een figuur hè? Wat een vieze vent ook gewoon hè? Ik heb wel eens eerder begrepen dat het merendeel van deze fanclub wel eens iets met Stalko heeft gedaan.”

Nasty girl

Wie is de nieuwste minnares? “Om haar identiteit te beschermen – you, nasty girl – noem ik haar Naomi. Naomi is al heel haar leven fan van Stalko. Vanaf haar elfde is ze al fan. Op dit moment is ze 40 en het is een mooie meid. Eerlijk is eerlijk. Naomi is ontzettend verliefd op Stalko.”

Sterker nog: ze hadden volgens Yvonne een relatie toen Marco na zijn breuk met Leontine Borsato officieel in zijn ‘verdrietholletje’ zat. Marco schreef Leontine rond kerst een brief, waarmee hij haar terugwon. “Voor die tijd was Stalko in een relatie met Naomi en net voor de kerst heeft Stalko Naomi dus gedumpt.”

Onweerstaanbaar

Marco koos voor Leontine, maar ligt nu alweer stiekem te bonken met Naomi, meent Yvonne. “Een paar maanden later heeft hij aan Naomi gestuurd: ‘Leontine is de liefde van mijn leven, maar jou kan ik niet weerstaan. Tussen ons gaat het nooit meer over.’ Daarna hebben ze gewoon helemaal de draad weer opgepakt.”

Het is vooral een hitsige affaire, aldus Yvonne. “Hij vindt haar gewoon g**l en hij kan gewoon zijn l*l niet in zijn broek houden. Ze doen het ook best wel eens vaak in de buitenlucht. Stalko is fcking paranoia en is superbang dat het weer uit gaat komen, dus als ze weer eens naar het bos gaan, dan moet Naomi altijd een paar meter achter hem lopen.”

Wippen in de polder

Wat is het plaats delict? “Nu hebben ze een paar weken geleden in de Oudorperpolder afgesproken in de buitenlucht, in een weiland, en hebben ze daar dus s*ks gehad naast een koe. Er is zelfs een man langsgelopen met een hondje en die heeft nog ‘hoi’ gezegd.”

“Bijna heel Alkmaar weet ervan dat Stalko nog steeds buiten de deur vreet. Het is wel heel sneu, want Naomi denkt dat Stalko de ware is voor haar en hij helemaal zichzelf kan zijn bij haar.”

Overigens laat Yvonne tijdens haar video ook kortstondig een naaktselfie zien van Marco: behoorlijk pikant.

Life of Yvonne

De nieuwste video op het kanaal van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marco Borsato écht tussen de koeien bonkt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen