Gordon ontkent zich te hebben misdragen op Schiphol: ‘Wel boos’

Gordon ontkent dat hij zich heeft misdragen op Schiphol, waar hij gisteren niet werd toegelaten tot twee verschillende vluchten naar Dubai. “Volgens zijn manager is hij wel boos geworden.”

Gordon © RTL Boulevard

Waar Gordon eerder nog vol lof sprak over het coronabeleid van Dubai, is de SBS 6-presentator woest nu datzelfde beleid hém buiten de deur houdt. De CO2-spuwer is namelijk net teruggekeerd uit Zuid-Afrika, waar de omikronvariant van het coronavirus is ontdekt. Mensen die daar geweest zijn, zijn 14 dagen lang niet welkom in Dubai.

Woeste Gordon

Dat zal wel niet voor hem gelden, dacht Gordon, net zoals die quarantaine in Nederland die hij aan zijn laars lapte. Helaas voor Gordon is zijn nieuwe thuisland onverbiddelijk: hij komt er niet in. De zanger probeerde gisteren via zowel Emirates als KLM op een vlucht naar Dubai te komen, maar werd keihard geweigerd.

De reactie van Gordon? Verbolgen. Het is een schánde dat hij niet is toegelaten op de vluchten naar Dubai, vindt de entertainer. Hij moet nu een week langer in Nederland verblijven. “Nog een week in de zeikregen zitten. Volslagen belachelijk die paniek met dit k°tvirus! De wereld is gek geworden echt!!!”, brieste hij in een inmiddels verwijderde post.

Misdragen op Schiphol?

RTL Boulevard heeft nu vernomen dat Gordon zich behoorlijk heeft laten kennen op Schiphol. “Via tipgevers hebben wij vernomen dat hij woest is geworden op het luchtvaartpersoneel”, aldus presentator Lex Uiting.

Aangezien de showrubriek normaal gesproken uiterst voorzichtig is met het naar buiten brengen van geruchten, moet Boulevard in dit geval wel héél zeker van zijn zaak zijn. Toch ontkent Gordon het: “Volgens zijn manager is hij wel boos geworden, maar heeft hij zich dus niet misdragen”, zegt Lex.

Teleurgesteld

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het geestig dat Gordon niet is meegenomen, laat hij blijken in Shownieuws. “‘Nou’, zei Gordon zondag tegen ons, ‘dat is geen enkel punt, want ik ben ingezetene van Dubai, dus ik mag daar wél naartoe!’ Hij zat vandaag helemaal hoopvol in de VIP-lounge van Schiphol toen hij daar te horen kreeg dat hij niet met welke maatschappij dan ook meekon om naar huis te gaan en daar was hij nogal boos over.”

De manager van Gordon ontkent ook tegen Shownieuws dat er sprake zou zijn van woede. “‘Teleurgesteld’, volgens zijn management, maar als je teksten schrijft als: ‘Lekker dan, ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai. De wereld is gek geworden!’… Nou, dat noemen zij dus ‘teleurgesteld’…”

‘Tot tien tellen!’

Patty Brard denkt dat Gordon zichzelf niet echt onder controle heeft. “Ik moet altijd zo vreselijk lachen om Gordon, want die kan altijd echt maar één ding tellen en dat is zijn geld en iemand zou hem eens een keer moet leren dat als hij boos wordt, hij een keer tot tien moet tellen. Hahaha.”

Evert: “Het bericht is er ook alweer af, dus het wordt er impulsief opgepleurd.”

Anouk Smulders: “Het ging ook echt enorm los eronder.”

Patty: “En dan stampvoeten en allemaal reacties eronder. Wow, die waren niet mis…”

Evert: “Ja, er zijn mensen met andere problemen dan even niet naar Dubai vliegen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Gordon een verwend nest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen