Rachel Hazes geïrriteerd voor camera Shownieuws: ‘Respecteer ons!’

Rachel Hazes reageert zwaar geïrriteerd en passief-agressief als ze door Shownieuws gevraagd wordt naar haar zoon André Hazes jr. “Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Rachel Hazes © SBS

Er is nog altijd een enorme radiostilte rondom André Hazes jr. De zanger heeft zijn relatie met Sarah van Soelen beëindigd en schijnt nu weer te solliciteren naar een huissleutel van het gezinnetje dat hij in de steek heeft gelaten. Sterker nog: Monique schijnt de poorten alweer te hebben geopend.

‘Heel goed, dankjewel’

Toch weet bijna niemand hoe het nou echt met André gaat. Gelukkig verscheen zijn moeder Rachel Hazes vandaag weer ergens voor de camera, namelijk bij de eerste repetities van de musical Hij Gelooft in Mij.

Op de vraag van het programma Shownieuws hoe het gaat met André, antwoordt Rachel heel afgemeten: “Heel goed, dankjewel.”

Als ze wordt gevraagd of hij inderdaad bij haar woont, zegt Rachel: “Klopt. Het gaat heel goed en zoals ik al eerder in de media heb gedeeld: wij zouden het heel erg fijn vinden als mensen respecteren dat wij rust willen.”

‘Elke dag beter’

De Shownieuws-verslaggeefster: “Nee, dat respecteren we natuurlijk, maar we zijn allemaal heel erg benieuwd en heel erg begaan en willen weten of het goed met hem gaat.”

Rachel kortaf: “Elke dag een beetje beter.”

De verslaggeefster: “Hoe lang denk je dat hij?”

Rachel passief-agressief: “Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Fragment

De beelden:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen