Rachel Hazes voor eerst gevraagd naar hardnekkige cokeroddel André

Rachel Hazes is voor de eerste keer op de vrouw af gevraagd naar de cokeroddels die er al maanden rondgaan over haar zoon André Hazes jr. Wie de nagels van Rachel riskeerde? Aran Bade.

Rachel Hazes en Aran Bade © RTL

RTL Boulevard is wel het laatste programma waar je een kritische vraag van verwacht, maar Aran Bade stelde er gisteren toch één tijdens de persbijeenkomst van de terugkerende Hazes-musical. Daar stond Rachel Hazes de hele middag om haar kaken stijf op elkaar te houden tegenover elke cameraploeg die zich aandiende.

Aran interviewt Rachel

Waar het Shownieuws totaal niet lukte om er wat uit er krijgen bij de geïrriteerde Rachel, kwam Boulevard-reporter Aran toch nog met een aantal lettergrepen terug op de redactie. Aran: “Het was heel heftig, ook met André natuurlijk. Hoe heb jij dat beleefd toen op Schiphol? Het moment dat jullie zo gevolgd werden en iedereen wilde weten waar hij was?”

Rachel: “Ik denk dat iedereen weet waar hij nu is en ik hoop dat iedereen ook respecteert met onze eerdere uitspraken dat wij gewoon heel graag rust willen. Ik denk dat dat voor André zijn verwerking en therapie het allerbelangrijkst is.”

Alcohol en middelen

Ah, die therapie van André. De hele zomer hopte hij van afkickkliniek naar afkickkliniek, maar zogenaamd niet om te af te kicken. Welnéé, hij had gewoon een beetje stress! Nou ja, een burn-out dan. Maar verslaafd? Welnéé. Yvonne Coldeweijer prikte die schijnvertoning héél snel door en na tweeënhalve maand durft ook RTL Boulevard het aan.

Aran vraagt Rachel op de vrouw af: “Het zou te maken hebben met geen alcohol meer en geen andere middelen?”

Rachel wil duidelijk niet reageren op de cokeroddels: “Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Monique

Alsof Aran nog niet genoeg uit zijn rol is gevallen, besluit hij Rachel ook nog te vragen of André misschien weer terugkeert in de armen van Monique Westenberg. Dezelfde Monique Westenberg waarvoor Rachel thuis elke avond een heel voodoo-ritueel opvoert zeg maar. Oftewel: een no-go area voor elke rechtgeaarde bruine-arm-journalist.

En tóch durft Aran het aan. Hij vraagt Rachel naar de gezamenlijke Sinterklaas-viering van André en Monique: “Dat is gewoon een normaal bezoekje geweest en niet dat het dan weer een relatie is?”

Rachel intern ontploffend: “Nee. Het is geen relatie.”

Hysterisch

Rachel ergert zich suf aan al die hysterische showmedia: “Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn kind gaat. Daar wordt dan helemaal hysterisch over gedaan, maar ik vind het normaal dat een vader een zoon bezoekt.”

En heeft ze nog contact met Sarah van Soelen, die haar roem ziet imploderen nu ze gedumpt is door André? “Natuurlijk. Dat gaat hartstikke goed”, zegt ze afgemeten. Héél ongemakkelijk allemaal.

Bridget Maasland, een van de vele ex-scharrels van André, na afloop in de studio: “Ik heb Rachel nog nooit zo weinig horen praten.”

Fragment

Het fragment van Rachel die zich beroept op haar zwijgrecht:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes wil cashen met de Hazes-musical, maar geen vragen beantwoorden aan de pers. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen