Gordon krijgt kritiek van Boulevard: ‘Wéér kortsnuit in bloedheet Dubai!’

Gordon krijgt fikse kritiek te verwerken van RTL Boulevard nu hij in zijn woonplaats Dubai een tweede hondje op de kop heeft getikt. “Gordon neemt tweede hond met korte snuit in bloedheet Dubai!”

Gordon © RTL Boulevard

Er zijn maar weinig dingen waarmee je Gordon zó op de kast krijgt als met kritiek over de omgang met zijn hondje Toto. Er ontstond eerder dit jaar enorme consternatie omdat hij volgens de Hondenbescherming bezig was met het promoten van dierenmishandeling. “Zijn hond behoort tot een soort met een te korte snuit, krijgt te weinig lucht en lijdt.”

Korte snuit in Dubai

Gordon was werkelijk in alle staten en leek iedereen met een kritische mening aan te willen klagen. Op een gegeven moment ging de storm weer liggen, totdat hij zijn verhuizing naar Dubai aankondigde. Toen kreeg Gordon namelijk wéér een shitstorm over zich heen. Dubai is veel te warm voor zo’n kortsnuit, zeiden critici als Wilfred Genee.

En nu Gordon een tweede hondje heeft aangeschaft begint het circus weer van vooraf aan. ‘Gordon neemt tweede hond met korte snuit in bloedheet Dubai’, kopt RTL Boulevard vanmiddag groot.

Boulevard kritisch

RTL Boulevard begrijpt er niks van dat Gordon na hondje Toto nóg zo’n zelfde soort hondje heeft genomen: Rocco. “Hoe meer kritiek Gordon (53) krijgt, hoe meer hij zijn kont tegen de krib gooit”, meent de showrubriek.

Het programma memoreert: “Gordon heeft een aantal keer het vriendelijke verzoek van De Koninklijke Hondenbescherming gekregen om zijn hondje niet te promoten op Instagram. Dit omdat het beestje tot een niet toegestaan soort zou behoren met een te korte snuit, waardoor het diertje te weinig lucht krijgt.”

Niet in goede aarde

Het zal niet in goede aarde vallen bij Gordon, die Boulevard recent nog verweet hem continu te ‘beschadigen’. Toen hij de media probeerde te halen met een goededoelendingetje, zei hij boos: “Benieuwd of Boulevard of Shownieuws dit gaan uitzenden. Vast niet want dit is te positief over mij en niet imagobeschadigend genoeg! Liever alleen maar negatief en onderuithalend, dag in dag uit!”

Gelukkig kan Gordon zijn Instagram-pagina in elk geval lekker naar zijn eigen hand zetten. Daar regent het alleen maar complimenten onder de post over zijn nieuwe hondje. Het aantal slijm-BN’ers valt overigens tegen: alleen zweefmariekes Lieke van Lexmond en Ellemieke Vermolen laten wat hartjes achter.

Instagram

Gordon en zijn nieuwe hondje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat RTL Boulevard te ver gaat met de kritiek op Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen