Dionne Stax gebasht door Angela de Jong: ‘Ze is net een receptioniste!’

Dionne Stax wordt na haar debuut als presentatrice van Droomhuis Gezocht behoorlijk door de mangel gehaald door Angela de Jong. Zij vindt de presentatrice meer geschikt als receptioniste.

Angela de Jong en Dionne Stax © RTL

De televisiehit Droomhuis Gezocht kent een nieuwe presentator: Sybrand Niessen heeft het stokje overgegeven aan Dionne Stax, de nieuwe aanwinst van Omroep MAX. Een misser van jewelste, oordeelt Angela de Jong vandaag in haar gevreesde column in het AD. Zij vindt dat het programma zijn magie heeft verloren.

‘Dionne is het net niet!’

Eigenlijk dacht Angela altijd dat de presentator in het format van Droomhuis Gezocht behoorlijk inwisselbaar was, maar daar komt ze nu van terug. “Want nu Sybrand plaats heeft gemaakt voor Dionne Stax is het programma ineens veel minder leuk.”

De maniertjes en de stijl van Sybrand worden behoorlijk gemist door Angela. “Niemand kan zo aanstekelijk voor een camera genieten als Sybrand. Bij Dionne voel ik dat allemaal niet. Ze doet wel heel erg haar best haar voorganger te imiteren, inclusief zijn gebaren, maar het is het allemaal net niet.”

Droomreceptioniste

Dionne is totaal niet authentiek, vindt Angela. “Het is allemaal zo bestudeerd en keurig en daardoor vlak en onpersoonlijk. Ze is de droomreceptioniste of directiesecretaresse van menig bedrijf, denk ik altijd.”

Poeh, dat zal niet meevallen voor Dionne om elke keer weer als een soort veredelde receptioniste te worden weggezet. De kritiek van Angela volgt vlak nadat Johan Derksen de presentatrice een ‘robotje zonder charisma‘ noemde.

AD-column

De column waarin Dionne ervan langs krijgt van Angela kunt u lezen op de website van het AD, de krant die, gezien de boycot van Talpa, de beste mediaredactie van het land heeft.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Dionne Stax zwaar overschat wordt door Omroep MAX?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen