Gordon verongelijkt: ‘Boulevard en Shownieuws beschadigen mij!’

Gordon is weer eens boos op de media. De SBS 6-presentator vindt dat RTL Boulevard en Shownieuws zijn imago beschadigen. “Ze zijn liever alleen maar negatief, dag in dag uit!”, briest hij.

Gordon © SBS 6

Gordon die zijn liefdesperikelen schaamteloos tentoonstelt, Gordon die foetert omdat hij vanwege coronaregels niet mag vliegen, Gordon die een RTL-gezicht belachelijk maakt: de SBS 6-presentator slingert het allemaal zelf op sociale media. En als de media daarover berichten? Dan staat Gordon op zijn achterste benen.

Gordon woest

Hij staat al jaren in de top vijf van BN’ers die hoognodig een PR-manager nodig hebben: Gordon. Gisteren plaatste hij een filmpje op Instagram waarop hij iemand in een rolstoel voortduwt door een fontein. Dat was namelijk een wens van de meneer in kwestie en Gordon maakt daar graag goede sier mee op de socials.

“Het zal je wens maar zijn om een keer geduwd te worden door Gordon🤣”, schrijft hij erbij. “Graag gedaan Glenn! Benieuwd of Boulevard of Shownieuws dit gaan uitzenden? Vast niet want dit is te positief over mij en niet imago beschadigend genoeg! Liever alleen maar negatief en onderuithalend, dag in dag uit!”

Filmpje op tv

Dat filmpje van Gordon is gisteren gewoon uitgezonden in het flauwe socialsrubriekje van Luuk Ikink en in het korte-nieuwtjes-rubriekje van Shownieuws. Daar werd Gordon behoorlijk uitgelachen om zijn zure commentaar.

Luuk: “Hij schrijft dit er trouwens nog wel onder en dat is wel geestig.”

Bridget Maasland: “Oh, nou daar hebben wij geen last van.”

Rob Goossens: “Adem in, adem uit, Gordon. Het gaat helemaal goed.”

Luuk: “Het komt helemaal goed.”

Patty Brard kritisch

Patty Brard in Shownieuws: “Hij dacht dat wij daar weer heel cynisch over zouden doen.”

Bart Ettekoven: “Ja, er zat wel een sneer bij van: ‘Ja, dit is positief, dus daar zal Shownieuws wel geen aandacht aan besteden.’”

Patty: “Waarom moet die sneer nou weer gegeven worden? Dan begrijp je toch dat we daar ’s avonds ook weer aan zullen refereren?”

‘Verlaag jezelf niet!’

Saskia laat onder de Instagram-post weten dat ze dit de schuld van Gordon vindt. “Verlaag jezelf dan ook niet om dit weer zo te benoemen. Sorry maar je wakkert het telkens zelf aan 🤷‍♀️”

Jacqueline: “Mooi dat je dit doet! Maar leg dan niet weer de aandacht op jezelf in de laatste zinnen. Dat haalt het hele bericht weer onderuit.”

Insta-post

Gordon en zijn actie, die net iets nobeler was geweest als hij het níet op Instagram had gepost:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon klaagt over imagobeschadiging. Wie is daar verantwoordelijk voor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen