Wilfred Genee en team bezorgd over hondje Gordon: ‘Dubai te warm’

Wilfred Genee en zijn sidekicks op Radio Veronica vragen zich af of Gordons emigratie naar Dubai wel goed is voor zijn veelbesproken hondje Toto. “Het is daar in de zomer echt te warm voor een hond.”

Wilfred Genee © William Rutten

Gordon pakt zijn biezen en emigreert naar Dubai om – ver weg van het negatieve Nederland – een nieuw leven te beginnen in de zon. Hij hoopt daar ook zijn datingleven een nieuwe impuls te geven. “Maar belangrijker nog: neemt hij zijn hond mee?”, aldus Bas Nijhuis, de tijdelijke sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica.

‘Is die hond er nog?’

Wilfred vraagt zich af waar dat hondje überhaupt gebleven is. “Ja, er is een periode geweest in de coronalockdown dat hij elke dag met die hond in beeld kwam. Het zou zomaar kunnen dat die hond alweer weg is, hè?”

Bas: “Nee, nee, nee, die hond is er nog. Ik heb hem nog op de foto’s gezien op z’n Insta. Ik volg Gordon natuurlijk. Er was toen veel ophef over toen hij die hond nam, maar die hond moet dus ook mee, want die kun je niet achterlaten.”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen vindt dat heel vervelend voor die hond. “Die gaat het niet fijn vinden met 50 graden in de zomer.”

Kennels

Bas vraagt zich af of Gordon zijn hondje niet stiekem achterlaat in Nederland. “Ik ben ondertussen even nummers aan het zoeken van kennels in de buurt waar hij woont.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Het kan toch ook zo zijn dat z’n hond naar z’n zus gaat ofzo?”

Florentien: “Dan krijgt hij heel Nederland over zich heen, want hij zou heel goed voor dat beestje zorgen en dan kapt hij ermee.”

Veel te warm

Niels: “Kan een hond niet aarden in Dubai?”

Florentien vreest van niet. “Nou, in de zomer wordt het daar echt wel 50 graden. Dat is wel heel warm voor een hond. Het is in elk geval niet in het belang van de hond om daarheen te gaan. Je ziet ook weinig honden daar op straat, toch?”

Het zijn gewaagde uitspraken van Wilfred en zijn team. Gordon liet eerder dit jaar weten dat hij schoon genoeg heeft van alle verhalen en beweringen dat hij geen goed baasje zou zijn voor zijn hond.

Bovenstaande letterlijke citaten zijn terug te luisteren bij Radio Veronica.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Volgens Florentien is Dubai veel te warm voor de hond van Gordon. Bent u het daarmee eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen