Emma Heesters geeft toe: ‘Er speelt wel héél veel rond Marco Borsato’

Emma Heesters is behoorlijk de sjaak. Overal waar de zangeres opduikt wordt ze gevraagd naar haar samenwerking met Marco Borsato, die maar niet wil reageren op alle heftige geruchten over hem.

Emma Heesters © Radio 538

Kennelijk had Emma Heesters geen flauw benul welke geruchten er over Marco Borsato rondgaan toen ze vorige week in RTL Boulevard onthulde dat ze samen in de studio hebben gezeten voor een single. Er ontstond vervolgens flink wat ophef over: weet Emma wel wat er op dit moment speelt? Is het wel handig om je nu met Marco te associëren?

Zeer pikante grap

Over de samenwerking tussen Emma en Marco is een zeer pikante grap gemaakt door VPRO-presentator Tim den Besten. Overal waar de zangeres nu komt wordt ze gevraagd naar haar samenwerking met Marco. En daar zit ze natuurlijk niet op te wachten: Marco wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij meisjes van 13 en 15 jaar.

Twee dagen geleden deed Emma in de talkshow Tijd voor MAX net of haar neus bloedde toen ze door presentator Sybrand Niessen naar Marco gevraagd werd. Maar nu geeft Emma bij Radio 538 toe dat ze wel degelijk op de hoogte is gebracht over die geruchten.

Gedoe rond Marco

Emma in de ochtendshow van Frank Dane: “We hebben iets opgenomen, maar er zijn nog geen plannen mee. Jij zat er ook bij zag ik (in Boulevard, red.)! Ik vind het wel lief wat je zei. Dat hij blij mag zijn als hij met mij iets mag doen.”

Frank: “Wat maak jij van dat gedoe rond Marco Borsato?”

Emma: “Ja, niks eigenlijk. Het nummer wat we hebben opgenomen is echt heel mooi, dus ik ben benieuwd of het ooit uitkomt.”

‘Heel veel rond Marco’

Frank: “Waarom zou je het niet uitbrengen?”

Emma: “Ja, weet ik niet. We moeten even kijken nu. Er is natuurlijk echt wel heel veel rondom Marco, toch? Ik volg het niet allemaal, maar ja…”

Frank: “Zegt hij dan zelf van: ‘Laten we maar even wachten tot het weer rustig is?’”

Emma: “Nee, ook niet echt eigenlijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Leontine zich moet uitspreken over deze roddels?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen