Emma Heesters heel ongemakkelijk na vraag over Marco Borsato

Emma Heesters vertoont enorm groot ongemak als ze in de talkshow Tijd voor MAX gevraagd wordt naar haar samenwerking met Marco Borsato. “Ehhh, ja daar is nu geen sprake van.”

Emma Heesters © RTL

Een beetje merkwaardig is het wel: alsof er niets aan de hand is kondigde Emma Heesters vorige week in RTL Boulevard trots een nieuwe single met Marco Borsato aan. “Ik denk dat elke artiest droomt van een song met Marco. We hebben in de studio gezeten en daar zijn we mee bezig geweest”, vertelde ze heel enthousiast.

Emma op de hoogte?

Radio 538-dj Frank Dane maakte na dat item een pijnlijke opmerking, verwijzend naar de geruchten over grensoverschrijdend gedrag door Marco. “Ondertussen denk ik dat Marco blijer mag zijn dat Emma met hém wil samenwerken. Ik denk dat hij dat ook wel kan gebruiken.”

Kennelijk is Emma er na die uitzending van Boulevard van op de hoogte gebracht dat Marco momenteel een beetje een no-go area is, omdat hij de geruchten over grensoverschrijdend gedrag bij te jonge meisjes maar niet wil ontkennen. Tot verbijstering van onder meer Luuk Ikink laat hij die doorsudderen: hij reageert pas ‘op enig moment dat hem uitkomt‘.

Ondertussen heeft Tim den Besten een pikante grap gemaakt over die samenwerking tussen Emma en Marco.

Vraagje over Marco

Het lijkt erop dat Emma inmiddels niet meer zo enthousiast is over die single met Marco. “En dan las ik nog over een samenwerking met Marco Borsato. Hoe staat het daarmee?”, vroeg presentator Sybrand Niessen haar gisteren in de talkshow Tijd voor MAX.

Emma daarop ongemakkelijk: “Ja, ik heb een nummer met hem opgenomen en dat is eigenlijk veel groter geworden dan het was. Er ligt een nummer, maar wat ermee gedaan wordt weten we nog niet.”

Sybrand: “Maar wellicht komt dat ook nog uit?”

Emma nerveus: “Ja, nu is er geen sprake van. Eerst maar even het kerstnummer.”

Sybrand: “Eerst maar even kerst vieren!”

Yvonne reageert

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer begrijpt er he-le-maal niets van. Hoezo is dat ‘veel groter geworden dan het was’? Ze heeft dit vorige week toch groots aangekondigd in RTL Boulevard?

Yvonne: “Je hebt toch zelf in Boulevard een heel item gedaan dat je er zo trots op was om met zo’n grote zanger een nummer op te nemen en nu is het opeens: ‘ik weet nog niet of het uitkomt’. Of deze meid heeft heel veel reacties gekregen van: jij gaat toch niet samenwerken met zo iemand die dat allemaal op z’n kerfstok heeft?

Betrapt

De lichaamstaal van Emma is heel merkwaardig als ze gevraagd wordt naar Marco, vindt Yvonne. “Je neemt een nummer op met Stalko Borsato maar er is geen spake van dat het uitkomt?! Zag je dat gezicht van die meid? Ze keek zo ehhh, ja betrapt ofzo”, zegt ze. “Heftig.”

Emma zong ook nog een leuk kerstliedje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Emma Heesters toch niet zo enthousiast meer is over Marco Borsato?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen