Sylvana IJsselmuiden ontkent orale bevrediging cameraman RTL 4

Sylvana IJsselmuiden ontkent dat ze een cameraman van het RTL 4-programma Expeditie Robinson oraal heeft bevredigd in ruil voor een Mars-reep. “Fact: die Mars was zeven jaar geleden.”

Sylvana IJsselmuiden © Tom Cornelissen

Britt Dekker zorgt voor behoorlijk wat ophef. Ze was vrijdagavond te gast in het programma Media Inside, dat geproduceerd wordt door haar liefdespartner Max Apotowski. Aan tafel bij presentatoren Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen onthulde ze een wel héél pikant weetje over Expeditie Robinson.

Pijpmars

Een cameraman van de RTL 4-hit Expeditie Robinson heeft volgens Britt zijn machtspositie misbruikt voor seksueel gewin. De medewerkers van het programma hebben gewoon eten tot hun beschikking, maar de kandidaten niet. En die blijken soms wel héél ver te gaan voor een stiekeme snoepreep van de productie.

Héééél ver, aldus Britt in de talkshow: “Ik weet niet of jullie dat verhaal kennen van die Mars bij Expeditie Robinson? Bij Expeditie Robinson had je dus een kandidaat, die ken ik goed. Die moest dus een cameraman p**pen en dan kreeg ze een Mars.”

Stoute Sylvana?

Nu wordt op internet gesuggereerd dat het om Sylvana IJsselmuiden gaat, die vorige week uit Expeditie Robinson vloog. Koren op de molen is dat Sylvana in een filmpje van RTL Boulevard verklapt dat ze van de honger behoorlijk gekke dingen deed, zoals het openbreken van een voedselkist van de productie (zie onderstaand).

Showkenner William Rutten in Shownieuws: “Er was toevallig bij RTL Boulevard een interview met Sylvana IJsselmuiden en die vertelde dat zij had ingebroken in een hok van de cameraploeg, waar al het eten ligt en uit dat hok heeft ze onder meer goulash, tonijn én chocolade gestolen… Dus: het hele internet vraagt zich nu af of zij dan de vrouw zou zijn die…”

Ronald Molendijk: “Cameramannen oraal bevredigt.”

Sylvana ontkent

Volgens Sylvana is het onzin dat het om haar zou gaan. “Oh en ik hoorde iets over een mars🤣 Dat was zo’n 5/10 seizoenen geleden gekkies. Voor een pot pindakaas misschien! (Joke) nee check de feiten. Brit (top wijf) zei dit ook duidelijk in haar intervieuw! Kus❤️”, schrijft ze op Instagram.

Daar voegt ze aan toe: “Fact: die mars was 7 jaar geleden. Check de feiten. Niet alles wat op Feestboek en Hyves staat is waar.”

De vrouwelijke kandidaten die zeven jaar geleden meededen zijn Krystl Pullens, Lobke Berkhout, Dominik Wlodzimierz Groot, Sabrina Starke, Anouk Maas, Nadia Poeschmann, Lone van Roosendaal, Juliette van Ardenne, Ancilla Tillia en Coosje Smid.

Behoorlijk plat

Al met al is het een behoorlijk plat verhaal, vindt Shownieuws-ster Dyantha Brooks. “Ik heb meegedaan en je hebt honger, maar echt niet zoveel honger hoor. Ik heb geen seconde getwijfeld, ik heb er niet eens over nagedacht. (…) Ik vind het wel behoorlijk plat.”

Oproerkraaier Britt zelf grapt bij FawryNotSawry: “Ik zou het persoonlijk alleen voor een dubbel verpakte Twix of een Kinder Bueno doen.”

Fragment

Het filmpje met Sylvana:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Volgens Britt Dekker heeft een RTL-cameraman zijn machtspositie misbruikt voor seksueel gewin. Ongepast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen