Erica Meiland hard aangevallen: ‘Ze heeft geen enkel talent’

Erica Meiland wordt hard aangevallen door de bekende schrijver Nico Dijkshoorn. Hij is van mening dat zij en haar familie over geen enkel talent beschikken. “En haar man lijkt op een witte loopvogel.”

Erica Meiland en Nico Dijkshoorn © RTL, NPO

Nico Dijkshoorn vindt het geestig dat Erica Meiland denkt dat het haar plaats is om kritiek te uiten op vrouwen met een boerka. Die vergeleek de realityster namelijk met pinguïns. Bij iemand als Erica moet je gewoon de bal terugkaatsen, legt Nico uit in Het Parool. “Uit laten praten, aankijken en zeggen: ‘Nee, jij dan.’ Wachten tot ze vraagt: ‘Hoe bedoel je?’ en dan kort toelichten.”

Afrikaanse loopvogel

Wat zou Nico dan zeggen? “Nou, omdat je zelf, met als talent helemaal niets, van miljoenenhuis naar kapitaalhuis scharrelt met een man die eruitziet als een Afrikaanse witte loopvogel. Daar zeg ik toch ook niets van, dat jouw dochter iedere maand een ander onderlip in haar inloopkastenhoofdje laat monteren?”

Hij vervolgt: “Jij woont samen met een man die een leuke shawl bij zijn sokken zoekt. Die heel hard schreeuwt als iemand onverwacht het licht aandoet. Met je pinguïn. Nee, jij dan, met je boek.”

Hekel aan Meilandjes

Het is lang niet de eerste keer dat Nico zich uitlaat over de Meilandjes, aan wie hij zich enorm ergert. “Iedereen die alles wil weten over de familie Meiland is bij mij letterlijk aan het verkeerde adres. Daar heb ik geen zin in, om dat allemaal bij te gaan houden, voor welk product een van de Meilandjes nu weer reclame maakt”, zei hij eerder al.

“Vooral Maxime kan er wat van. Op Instagram staat ze haar blozende hoofd iedere avond weer met een andere vochtregulerende crème in te smeren. Tijdens het kijken mompel ik de bijsluiter van het product: ‘Pas op, te veel van deze crème kan blijvende domheid veroorzaken.’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden als de Meilandjes een dagelijkse talkshow zouden presenteren op de plek van HLF8?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen