Bridget Maasland nog één keer afgeslacht door Hans Klok: ‘Jezus!’

Bridget Maasland wordt nog één keer volledig afgeslacht door Hans Klok. Hij zet haar neer als een respectloze vrouw. “Dan denk ik: Jezus, je kan toch ook wel even een week van social media af?”

Hans Klok en Bridget Maasland © YouTube, RTL

Hans Klok heeft een gruwelijke hekel aan Bridget Maasland vanwege de manier waarop zij is omgegaan met zijn oud-assistente Nathalie Hoop, die vorig jaar november is overleden. Nathalie was de bonusmoeder van Bridgets zoon Mees. Nathalie had namelijk een relatie met Pepijn Padberg, de ex van Bridget en de vader van Mees.

IJskoude Bridget

Tijdens het ziekbed van Nathalie – ze werd getroffen door kanker – haalde Hans voor het eerst keihard uit naar Bridget. “Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen. Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat”, brieste hij toen. “Het blijft een ding voor haar dat zij nu samen zijn.”

Op de dag van het overlijden van Nathalie plaatste Bridget een aankondiging van haar programma Hotter Than My Daughter op Instagram. Ze kreeg daar ongelooflijk veel kritiek op. Na al die kritiek besloot Bridget om ’s avonds alsnog een in memoriam te plaatsen. Pas een halfjaar later reageerde ze op de felle kritiek.

Hans blikt terug

Hans was bovendien verbijsterd omdat hij Bridget niet bij de uitvaart zag. “Ik had het persoonlijk wel netjes gevonden als ze er was geweest, Nathalie was tenslotte toch de stiefmoeder van Bridget’s zoon Mees.”

Hoe kijkt Hans terug op zijn verbale steniging van Bridget? Hij vertelt deze week in de talkshow Open Kaart: “Nathalie Hoop is een jaar geleden overleden en zij zorgde ook voor de zoon van Bridget, Mees. Ze hadden co-ouderschap. Ik vond het nooit zo leuk hoe zij met Nathalie is omgegaan tijdens het ziektebed maar ook in de jaren ervoor.”

Strijdbijl

Daar is Hans boos over geweest. “Daar hebben wij dan nog wel eens flink… Maar goed, degene waar het om gaat is er niet meer en dan denk ik: dan moet ik de strijdbijl eigenlijk begraven. Ik heb er eigenlijk ook niks meer over te zeggen. We kunnen er niks meer mee en schieten er ook niks meer mee op.”

Wil hij het bijleggen met Bridget? “We hoeven het er ook niet meer over te hebben en het hoeft ook niet bijgelegd of iets. Poeh, ik bedoel: het is geen vriendin van mij, dus ik hoef er helemaal niks mee verder. Maar in die tijd was dat wel heftig enzo.”

‘Jezus, doe eens niet!’

Het zit Hans nog altijd niet helemaal lekker. “Als zij op de dag dat de pleegmoeder van haar zoon overlijdt, dat je dan op die dag een trailertje van je nieuwe programma moet plaatsen, dan denk ik: Jezus, je kan toch ook wel even een week van social media wegblijven uit respect? Maar, het zijn oude koeien, dus…”

“Ik denk dat Bridget overigens een heel goede moeder is, want Mees is een heel lieve, leuke jongen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen