Na kritiek: Bridget Maasland staat alsnog stil bij overlijden

Bridget Maasland heeft er gisterenavond na felle kritiek alsnog voor gekozen om een ‘in memoriam’-post te plaatsen op Instagram, waarin ze de stiefmoeder van haar zoontje Mees herdenkt.

Bridget Maasland Foto: RTL 5

De stiefmoeder van haar zoontje, Nathalie Hoop, is op 43-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. De assistente van Hans Klok was getrouwd met Pepijn Padberg, de ex van Bridget. Volgens Hans ging Bridget tijdens Nathalie’s ziekbed harteloos met haar om.

Bridget promoot ‘Hotter’

Aangezien Bridget tijdens Nathalie’s ziekbed ‘nooit enig medeleven met Nathalie heeft getoond’, vroeg men zich af hoe zij zou reageren na het overlijden van Nathalie. Het antwoord? Met een Instagram-aankondiging van haar programma Hotter Than My Daughter op RTL 5.

Helemaal niets zeggen over het trieste overlijden, maar wel je eigen RTL 5-programmaatje aankondigen: het leidde tot een storm van kritiek op de Instagram-pagina van Bridget.

Ze heeft flink de stofkam door die reacties heen gehaald, maar de Flair was er op tijd bij en kopte: ‘Bridget Maasland onder vuur vanwege ‘respectloze’ post na overlijden stiefmoeder (43) van zoon Mees’.

‘Respectloos’

De mensen reageerden verbolgen. “De stiefmoeder van je zoon is net overleden… En jij plaatst dit?! Niet netjes”, zei de een.

En de ander: “Respectloos nu de stiefmoeder van je zoon opgebaard ligt. Geen vriendinnen, oké… dat snap ik. Maar ik had mezelf stil gehouden tot na de uitvaart.”

Weer iemand anders: “Wat erg vind ik dit. De stiefmoeder van je zoon is net gestorven en jij plaatst dit achterlijke programma. Je zal eens niet aan jezelf denken.”

Bridget herdenkt alsnog, steun van BN’ers

Na de uitzending van Hotter Than My Daughter gisterenavond, besloot Bridget alsnóg een post te wijden aan Nathalie: “Veel te vroeg gestorven mama van Keet Bowie, bonusmama van Mees. Wij zullen net zo goed voor Keet zorgen als dat jij voor Mees hebt gedaan. 💕 R.i.p lieve Nathalie.”

BN’ers tonen nu massaal hun medeleven met Bridget. “Wat een verdriet, zo jong, afschuwelijk. gecondoleerd iedereen en heel veel sterkte”, zegt Quinty Trustfull.

En Wendy van Dijk: “Vreselijk echt..Gecondoleerd en sterkte allemaal ❤️❤️❤️”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen