Na kritiek: Bridget Maasland staat alsnog stil bij overlijden

Bridget Maasland heeft er gisterenavond na felle kritiek alsnog voor gekozen om een ‘in memoriam’-post te plaatsen op Instagram, waarin ze de stiefmoeder van haar zoontje Mees herdenkt.

Bridget Maasland Foto: RTL 5

De stiefmoeder van haar zoontje, Nathalie Hoop, is op 43-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. De assistente van Hans Klok was getrouwd met Pepijn Padberg, de ex van Bridget. Volgens Hans ging Bridget tijdens Nathalie’s ziekbed harteloos met haar om.

Bridget promoot ‘Hotter’

Aangezien Bridget tijdens Nathalie’s ziekbed ‘nooit enig medeleven met Nathalie heeft getoond’, vroeg men zich af hoe zij zou reageren na het overlijden van Nathalie. Het antwoord? Met een Instagram-aankondiging van haar programma Hotter Than My Daughter op RTL 5.

Helemaal niets zeggen over het trieste overlijden, maar wel je eigen RTL 5-programmaatje aankondigen: het leidde tot een storm van kritiek op de Instagram-pagina van Bridget.

Ze heeft flink de stofkam door die reacties heen gehaald, maar de Flair was er op tijd bij en kopte: ‘Bridget Maasland onder vuur vanwege ‘respectloze’ post na overlijden stiefmoeder (43) van zoon Mees’.

‘Respectloos’

De mensen reageerden verbolgen. “De stiefmoeder van je zoon is net overleden… En jij plaatst dit?! Niet netjes”, zei de een.

En de ander: “Respectloos nu de stiefmoeder van je zoon opgebaard ligt. Geen vriendinnen, oké… dat snap ik. Maar ik had mezelf stil gehouden tot na de uitvaart.”

Weer iemand anders: “Wat erg vind ik dit. De stiefmoeder van je zoon is net gestorven en jij plaatst dit achterlijke programma. Je zal eens niet aan jezelf denken.”

Bridget herdenkt alsnog, steun van BN’ers

Na de uitzending van Hotter Than My Daughter gisterenavond, besloot Bridget alsnóg een post te wijden aan Nathalie: “Veel te vroeg gestorven mama van Keet Bowie, bonusmama van Mees. Wij zullen net zo goed voor Keet zorgen als dat jij voor Mees hebt gedaan. 💕 R.i.p lieve Nathalie.”

BN’ers tonen nu massaal hun medeleven met Bridget. “Wat een verdriet, zo jong, afschuwelijk. gecondoleerd iedereen en heel veel sterkte”, zegt Quinty Trustfull.

En Wendy van Dijk: “Vreselijk echt..Gecondoleerd en sterkte allemaal ❤️❤️❤️”

18 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Annemieke
november 5, 2020 19:32

Er is een vrouw veel te jong overleden aan een vreselijke ziekte. De pijn die ze moet hebben gehad, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Dat moet vreselijk zijn geweest. Niet oud kunnen worden met je man. Je kinderen niet zien opgroeien. Alles wat haar zo dierbaar is moet ze achter zich laten en ze kan er niks tegen doen. Niet met je dochter een jurk uitzoeken als ze gaat trouwen. Alle bijzondere en belangrijke momenten in het leven van haar man en kinderen moeten missen. Het intense verdriet van alle nabestaanden.
Dat is allemaal al erg genoeg.
Hou je negatieve opmerkingen lekker bij jezelf.
En toon wat meer respect voor deze vrouw en haar gezin.

Gast
Isabeau
november 5, 2020 10:08

Volgens mij verzinnen jullie maar wat bij Media Courant, je gaat er vanuit dat Bridget niet meeleefde met de overleden vrouw van haar ex, de stiefmoeder van haar zoon, misschien zelf aan haar vragen ipv dingen te verzinnen, zijn jullie goed in he van de media..In vervolg gewoon eerst vragen en dan pas schrijven en niet andersom. Net als de reacties hier onder want achter je pctje, laptop of iphone/phone kan je van alles roepen, in het echt durven ze niet in je gezicht te zeggen dat ze een tering hekel aan je hebben..erg jamer

Gast
Olcay
november 5, 2020 10:57
Antwoord op  Isabeau

Ruud zei dat ook al.

Gast
Pauline
november 5, 2020 09:55

Wat een huichelachtig zooitje zijn die BNers onder elkaar toch. Bridget moet zich schamen en ze weet zelf dondersgoed waarom. Zum kotzen

Gast
Isabeau
november 5, 2020 10:09
Antwoord op  Pauline

Leuk he oordelen als je niet eens weet hoe het echt zit,, eerst nadenken en dan pas schrijven, kun je dat

Gast
Maup Caransa
november 5, 2020 09:47

Dit zijn geen zaken voor de media dit is privé.

Gast
Isabeau
november 5, 2020 10:09
Antwoord op  Maup Caransa

Klopt, de BNers worden beoordeeld om hun werk ipv hun prive,, dus media… laat prive lekker prive

Gast
Pettie Fart
november 5, 2020 09:27

Na kritiek of is het gepaste afstand en de aandachtsgeile zogenaamde rouwers die altijd met de neus vooraan staan eerst de gelegenheid geven? Walgelijk hoe er over Bridget geschreven wordt, ze kan het nooit goed doen he?!

Ik begrijp ook niet dat ze de optie tot reacties geven niet uitzet. Echt, iedere Gerda met 4 kinderen van 7 vaders denkt iets te moeten zeggen. Vreselijke bemoeizuchtige mongolen. Zum kotzen!

Laatst bewerkt 2 maanden geleden door Pettie Fart
Gast
Chil Persoon
november 5, 2020 08:54

Ze moest wel, ze kon geen kant meer op!

Het is en blijft een bridslet!

Gast
Simone
november 5, 2020 09:05
Antwoord op  Chil Persoon

Je bent in de war met die coronaturk van Talpa

Gast
Isabeau
november 5, 2020 10:10
Antwoord op  Simone

Simone, niet gaan oordelen zonder dat je iemand persoonlijk kent..

Gast
Isabeau
november 5, 2020 10:10
Antwoord op  Chil Persoon

Niet gaan oordelen als je degene niet persoonlijk kent, makkelijk he achter je schermpje..

Gast
Trui
november 5, 2020 08:53

Walgelijk dit, laat die mensen toch met rust. Het is al triest genoeg.

Gast
Tobias
november 5, 2020 08:51

Waar bemoeit iedereen zich mee? Dit zijn familiezaken.

Gast
Annemarie
november 5, 2020 08:50

Alleen maar TOPPERS bij RTL.

Gast
Sport 7 kijker
november 5, 2020 09:43
Antwoord op  Annemarie

Ja, zoals Hart van Nederland dat meldt dat Fred van Leer dood is. Oh wacht, dat is Talpa natuurlijk!

Gast
Isabeau
november 5, 2020 10:11
Antwoord op  Sport 7 kijker

Spot er maar mee, eerst nadenken voordat je dit schreef,,

Gast
Freddie
november 6, 2020 01:37
Antwoord op  Isabeau

Hoi Isabeau Genee

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen