Patty Brard vreest te worden aangepakt door Marco Borsato

Patty Brard let heel erg op haar woorden over Marco Borsato nu hij het peperdure advocatenechtpaar Knoops heeft ingeschakeld. “Ik wil niet gepakt worden op een verkeerd woord over deze zaak.”

Patty Brard en Marco Borsato © Shownieuws

Op dit moment voelt Patty Brard enige reserves om over het Marco Borsato-schandaal te praten. De zanger, die kampt met geruchten over grensoverschrijdend gedrag bij minderjarige meisjes, heeft het peperdure advocatenechtpaar Knoops ingeschakeld. Voor Patty gaat daar een afschrikkende werking van uit, laat ze blijken in Shownieuws.

Patty bang voor Marco

Patty wordt er zenuwachtig van. “Ik let bijvoorbeeld nu heel erg op mijn woorden, omdat ik na dat statement van Knoops denk van: ja, hallo, ik behoor ook bij de pers en ik wil niet gepakt worden op een verkeerd woord over deze zaak, want eigenlijk dreigt hij strafrechtelijke stappen te ondernemen op het moment dat jij je aansluit bij ‘het roddelcircuit’.”

Collega Natacha Harlequin: “Ik behoor niet tot het kantoor van Knoops, maar ik ken meester Knoops als collega gewoon. Ik zou niet kunnen zeggen dat hij dreigt, zo ken ik hem niet, maar ze geven wel een signaal af met dit persbericht dat ze zeggen: ‘Iedereen die zomaar iets roept, let op wat je doet.’”

Patty: “Ja, precies.”

‘Wie luistert er naar mij?’

Natacha hoopt dat eventuele slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag níet terugdeinzen voor Marco en zijn peperdure advocaten. “Stel nu dat jij een minderjarige bent en je zit op de bank en je kijkt naar RTL Boulevard en je kijkt naar Shownieuws en je kijkt naar HLF8 en je kijkt naar Beau en je denkt: ja, maar mij is toch echt wel iets overkomen, wie luistert er nu naar mij?”

Patty: “Dan durf je ook niet van die bank te komen.”

Natacha: “Dan hoop ik dat je je ook zo vrij voelt op dit moment om het wél met iemand erover te hebben. Ik zeg niet dat je dan aangifte moet doen, begrijp me goed, maar ik hoop dat je dan niet ergens toch wel de angst of de terugtrekkende beweging die Patty maakt voelt.”

‘Trek je mond open!’

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ik vraag me nog steeds gewoon af waarom hij niet gewoon zelf zijn mond opentrekt, ergens gaat zitten en een groot interview geeft. Dat het allemaal complete onzin is en mensen achter zijn rug om vuige roddels verspreiden. Dat wil je toch uit Marco’s mond horen? Ik wil zijn ogen zien op het moment dat hij dat vertelt.”

Marco wordt momenteel opgejaagd door paparazzi, die proberen te achterhalen wat zijn verblijfsplaats is. Volgens RTL Boulevard zit hij óf in een klein dorpje in Italië óf in Alkmaar.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een #MeToo-slachtoffer nog van de bank durft te komen als de tegenpartij de duurste advocaten van het land heeft ingeschakeld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen