Hans Klok: ‘Bridget Maasland niet eens bij de uitvaart gezien’

Hans Klok vindt het heel raar dat hij Bridget Maasland niet heeft gezien bij de uitvaart van Nathalie Hoop. Hij had het netjes gevonden als ze was gegaan. Dat vertelt de illusionist in de Weekend.

Bridget Maasland en Hans Klok © NPO

Nathalie Hoop, die jarenlang de assistente was van Hans Klok, overleed vorige maand op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Ze was getrouwd met Pepijn Padberg, de ex van Bridget Maasland. Pepijn en Bridget hebben samen zoontje Mees en Nathalie was zijn stiefmoeder. Toch hadden Bridget en Nathalie een enorm slechte relatie met elkaar.

Geen medeleven

De relatie was zó slecht dat Bridget tijdens het lange ziekbed van Nathalie geen enkel medeleven met haar toonde, onthulde Hans in maart. “Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen. Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat. Het blijft toch een ding voor haar dat zij nu samen zijn.”

Toen Nathalie begin november overleed, vroeg men zich af of Bridget daar bij stil zou gaan staan. De presentatrice lag onder vuur toen ze na het overlijdensbericht reclame maakte voor haar tv-show Hotter Than My Daughter. “De stiefmoeder van je zoon is net overleden… En jij plaatst dit?! Niet netjes”, klonk het.

Vanwege de felle kritiek ging Bridget alsnog overstag en besloot ze een post te wijden aan Nathalie: “Veel te vroeg gestorven mama van Keet Bowie, bonusmama van Mees. Wij zullen net zo goed voor Keet zorgen als dat jij voor Mees hebt gedaan. 💕 R.i.p lieve Nathalie”, schreef ze.

Bridget niet op uitvaart

Het is echter bij die woorden gebleven: Hans heeft Bridget niet gezien op de uitvaart van Nathalie, onthult hij nu in de Weekend. “Er waren 100 mensen aanwezig, ik denk dat zij daar niet tussen zat. Dat is aan de ene kant heel raar, anderzijds denk ik dat het misschien ook niet gewenst of gepast was geweest.”

Waarom niet gepast? “Dat heeft te maken met de situatie dat Nathalie en Bridget door dejaren heen nooit goed contact hebben gehad. Ik had het persoonlijk wel netjes gevonden als ze er was geweest, Nathalie was tenslotte toch de stiefmoeder van Bridget’s zoon Mees.”

Heeft hij wel goed gekeken? “Misschien was ze er wel, maar heb ik haar niet gezien. Bas Smit, de ex-vriend van Nathalie, en zijn vrouw Nicolette van Dam waren er wel.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen